Laura Lavric, acuzată că nu s-a prezentat la concertul de Revelion, dar a încasat banii

08.01.2020, 18:26
Laura Lavric, acuzată că nu s-a prezentat la concertul de Revelion, dar a încasat banii
Laura Lavric, acuzată că nu s-a prezentat la concertul de Revelion

Laura Lavric este acuzată că nu s-a prezentat la concertul de Revelion, dar a încasat banii. Artista de muzică populară are, însă, o altă versiune!

Managerul hotelului unde solista trebuia să cânte de Revelion a dezvăluit, la Acces Direct, că Lavric a luat un avans de 500 de euro, însă nu a venit să concerteze. Peste 200 de oameni au fost foarte dezamăgiți că nu au putut să o asculte în noaptea dintre ani. 

Laura Lavric, acuzată că nu s-a prezentat la concertul de Revelion

„O colegă a făcut înţelegerea cu doamna unde trebuia să se desfăşoare programul. Doamna (nr. Laura Lavric) a zis că vrea o anumită sumă în avans, 500 de euro de fiecare locație, erau patru locații, două din Târgu Ocna și două de la Slănic. Eu am avut-o doar într-o singură locație. În condițiile în care nu i-a convenit formația i-am zis că este ultima zi din an și nu are sens să ne supărăm, am zis că rezolv problema. În același timp a apărut la masă șeful formației și a auzit că l-a făcut >. Mai târziu m-a sunat doamna care făcuse înțelegerea cu ea că doamna Laura Lavric nu vrea să mai cânte la local. Apoi au început și ceilalți să anunțe că nu mai vine doamna să cânte. Am anunțat-o și pe afiș.”, a povestit bărbatul. 

„Noi nu îi ceream nimic, doar că i-am adus aminte că anul trecut nici nu ne-a mulțumit. Nu o acompaniam noi, ci cu fiul dânsei. Veniseră să facă probe pe instrumentele noastre. I-am zis că poate nu e tonul bun din repertoriu și s-a supărat și a plecat. Vorbisem să îi dăm microfon și tot”, a mai dezvăluit managerul hotelului.

Laura Lavric susține că lucrurile au stat cu totul altfel și că a deranjat-o comportamentul bărbatului. 

„De Revelion, s-a întâmplat ceva neplăcut, dar nu provocat de mine, ci provocat chiar de proprietarul hotelului şi al sălii respective. Şi m-am dus acolo, să vedem care e situaţia. Era un lăutar şi i-am spus că: “Diseară”… zic…” Fac şi eu un program aici!” Şi spune: “Da, dar trebuie să ne plătiţi!” “Da? Bun!” Eu eram cu fiul meu, care m-a ajutat la instrument, la clape. Şi atunci, eu îl sun pe Munteanu (n.r. managerul). Şi îi spun: “Domnu’ Munteanu, uitaţi-vă, eu sunt aici jos şi este un lăutar şi a spus că trebuie să-l plătesc că… cântă. La care el, destul de obraznic şi impertinent aşa: “Păi, doamnă, dacă l-aţi sculat din somn!” Auzi, parcă îl sculasem pe Tom Jones din somn! Era ora 16, după-masă. Şi atunci el spune: “Păi, doamnă, eu ce să fac? Na, asta e situaţia!” Că zice: “Aşa sunteţi voi.” Care voi? Şi atunci am spus: “Da? Dacă dumneata aşa îţi trebuie, ştii să rezolvi o problemă, care te priveşte în primul rând pe dumneata”… zic… “Eu nu mai vin! Pa!” Dar este un mincinos şi spune că eu am mers înainte, că a mers fiul meu şi a cules onorarii de la… da, da, Nistor Lavric, da… şi a fost să culeagă onorariile de la celelalte locaţii. Nu a fost, deloc, băiatul meu! Deci spune minciuni! Pentru că noi am venit cu trei zile înainte, din Italia”, a spus solista.

citește și...