Laura Cosoi a recunoscut tot! Ce defect are blondina, la nivelul feței

06.11.2019, 14:27

Laura Cosoi este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Chiar dacă apariţiile sale în public sunt impecabile, vedeta a dezvăluit faptul că are câteva defecte la nivelul feţei şi recunoaşte că nu este perfectă.

Chiar dacă se poate mândri cu un ten impecabil, trăsături frumoase, un corp bine lucrat, Laura Cosoi spune că are un singur defect, care devine vizibil în momentul în care aceasta este foarte obosită.

Mai exact, a dezvăluit vedeta că are o asimetrie la ochi, ce se accentuează din cauza oboselii. (CITEŞTE ŞI: Laura Cosoi, în vacanță cu rulota! Ce destinație a ales!)

„Am o asimetrie la ochi și când dorm mai puțin se vede diferența mai tare” a spus blondina, pe contul ei de Instagram.

Laura Cosoi, adevărul despre operaţiile estetice

Pentru că toată lumea o admiră și tot mai mulți oameni se întreabă dacă  frumuseţea Laurei Cosoi a fost ajustată cu ajutorul bisturiului, blondina a lămurit acest lucru pe contul ei de Instagram.

„Sunt adepta frumuseții naturale. Până în acest moment nu am apelat la nicio formă de îmbunătățire estetică de niciun fel și sper să rămân așa cât mai mult timp. Nu că aș avea o problemă cu cele care o fac, dar mie nu mi se potrivește, cu atat mai mult cu cât, prin prisma meseriei, lucrez cu mimica și emoțiile de tot felul” a povestit Laura Cosoi, pe Instagramul său.

citește și...