Laura Codruța Kovesi a fost cerută de soție? Cu cine se iubește actualul procuror-șef al Parchetului European

19.09.2020, 11:16
Laura Codruța Kovesi a fost cerută de soție? Cu cine se iubește actualul procuror-șef al Parchetului European
Laura Codruța Kovesi a fost cerută de soție? Cu cine se iubește actualul procuror-șef al Parchetului European

Laura Codruța Kovesi are o viață profesională destul de cunoscută, însă despre cea amoroasă se știu extrem de puține lucruri. Actualul procuror-șef al Parchetului European a afișat întotdeauna în public o fire dură și extrem de rece, iar mulți s-au întrebat cine este bărbatul care îi stă alături. În plus, ea a reușit cu brio să își țină viața privată departe de ochii curioșilor.

Fosta șefă a DNA este divorțată! Între anii 2002-2009, Laura Kovesi a fost căsătorită cu Eduard Kovesi, un controversat om de afaceri din Sibiu. Se zvonește că după despărțire, bărbatul a fost obligat să semneze un contract de confidențialitate.

Laura Codruța Kovesi se căsătorește?

După ce a divorțat, Laura Kovesi s-a concentrat mai mult pe carieră, însă acest lucru a transformat-o într-un dintre cele mai influente și temute femei din România. Din 2013 până în 2018, aceasta a fost procuror șef DNA, iar funcția i-a adus numai dușmani.

Cu toate acestea, Laura Kovesi nu și-a neglijat nici viața amoroasă. Conform Impact.ro, aceasta ar avea de mai bine de doi o relație cu SPP-istul care a avut, ani la rând, misiunea de a o păzi și proteja. În urmă cu ceva timp, fosta șefă DNA îi mărturisea Andreei Esca că are o relație stabilă, dar nu a dezvăluit numele bărbatului, afirmând doar că ‘cel la care țin foarte mult și cu care-mi împart viața’.

Își dorește să devină mamă

Mai mult de atât, Laura Kovesi ar fi fost cerută de soție în 2019, iar răspunsul ei a fost unul uluitor. Se pare că Laura Kovesi ar accepta să se mărite din nou doar dacă ar rămâne însărcinată. Ea mărturisea că își dorește foarte mult să devină mamă.

‘Singurul lucru care rămâne după noi în viață sunt copiii. Meseria de părinte e cea mai grea din lume. Atunci voi afla dacă mă descurc cu adevărat. Da, îmi doresc copii. Dacă se va întâmpla, foarte bine’, spunea Laura Kovesi.

Laura Codruța Kovesi are un salariu uriaş

Laura Codruța Kovesi câștigă un salariu uriaş în noua funcţie de procuror-șef european!

Cei de la profit.ro au făcut un calcul conform prevederilor legislației europene privind angajarea și salarizarea personalului instituțiilor UE.

Drept urmare, Kovesi ar putea să câştige între 16.460 și 17.870 euro pe lună. În plus, acesteia i s-ar adăuga şi cheltuielile de transport pe ruta București-Luxemburg, în valoare totală de circa 1.200 de euro pe an.

La DNA, Laura Codruța Kovesi primea 26.641 lei pe lună, pentru o vechime de peste 20 de ani, la care se mai adăuga un sport pentru condiţii grele de muncă de 3996 lei, spor de risc și suprasolicitare neuropsihologică și spor de confidențialitate de 3498 lei, dar şi o indemnizaţie lunară pentru titlu de doctor de 950 lei.

citește și...