Larisa Iordache dă detalii despre viața sa. ”Este destul de greu să găsești pe cineva în ziua de azi”

01.07.2020, 10:41
Larisa Iordache dă detalii despre viața sa. ”Este destul de greu să găsești pe cineva în ziua de azi”
Larisa Iordache dă detalii despre viața sa. ”Este destul de greu să găsești pe cineva în ziua de azi”

Gimnasta Larisa Iordache a făcut mărturisiri despre viața sa personală.

În cadrul unei sesiuni cu fanii pe Instagram, Larisa Iordache a fost luată la întrebări despre viața sa sentimentală. Gimnasta a mărturisit că este foarte dificil să se închege o relație de cuplu și a explicat și care sunt motivele.

”Timpul, poate și ăsta e un motiv. Însă este destul de greu să găsești pe cineva în ziua de azi și să își ofere excat iubirea de care ai nevoie sau să te completeze și să îți înțeleagă viața în totalitate”, a dezvăluit Larisa Iordache, potrivit spynews.ro.

Binecunoscuta sportivă a mărturisit, printre altele, că nu ar schimba nimic din trecutul ei.

”Trecutul pe care l-am avut m-a ajutat să fiu omul de astăzi. Nimic nu aș schimba”, a afirmat sportiva.

Carieră impresionantă în gimnastică

Larisa Iordache, în vârstă de 24 de ani, este una dintre cele mai titrate gimnaste din România și din lume. Provine dintr-o familie de sportivi. Fratele Larisei Iordache practică fotbal de performanță, mama gimnastei a făcut handbal, iar tatăl ei a practicat fotbal. S-a apucat de gimnastică întâmplător, după ce a fost remarcată în parc de către Mariana Câmpeanu, antrenoarea clubului Dinamo, pentru ambiția de care dădea dovadă încercând să meargă pe role. A cucerit prima medalie de campioană națională la 8 ani, la concursul “Mica Gimnastă”.

Larisa Iordache este medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană. S-a antrenat la Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva” iar mai apoi a ajuns la lotul olimpic de la Izvorani.

“E unică în gimnastică… Are explozie, are viteză, este o combinație între dificultate acrobatică și veleități artistice. Pe Larisa e dificil să o bagi într-un tipar”, spunea celebra antrenoare Mariana Bitang despre gimnasta Larisa Iordache.

citește și...