Larisa Drăgulescu se pregătește de măritiș. ”Sper să fie a doua și ultima”

18.02.2021, 10:36
Larisa Drăgulescu se pregătește de măritiș. ”Sper să fie a doua și ultima”
Larisa Drăgulescu se pregătește de măritiș. ”Sper să fie a doua și ultima”

Larisa Drăgulescu, fosta soție a gimnastului Marian Derăgulescu, se pregătește să se căsătorească pentru a doua oară.

Larisa Drăgulescu a fost cerută în căsătorie la sfârșitul anului trecut, iar acum se pregătește de măritiș. ”Am fost foarte șocată când m-a cerut. I-am zis ”DA” din prima, fără să stau pe gânduri”, a declarat Larisa Drăgulescu la Antena Stars, conform spynews.ro.

Larisa Drăgulescu are o relație de aproape patru ani cu cel cu care urmează să se căsătorească. Acesta a dezvăluit că în luna aprilie va avea loc cununia civilă. ”Sunt într-o relație și urmează să avem starea civilă în aprilie. Totul merge bine. Suntem împreună de aproape patru ani, însă cu unele despărțiri. Sper să fie a doua și ultima. Acum totul este ok pentru că m-am maturizat și probabil că rănile din trecut m-au făcut să nu mai iubesc ca înainte. Probabil este o altfel de dragoste, este mult mai matură și gândită”, a mai aceasta.

Larisa Drăgulescu a fost în scandal cu Marian Drăgulescu

Marian Drăgulescu a fost căsătorit cu Larisa, împreună cu care are doi copii. Sportivul a divorțat de prima sa soție în anul 2008. Ulterior, acesta s-a recăsătorit cu Corina, însă și cel de-al doilea mariaj s-a sfârșit, în anul 2019.

După ce au divorţat în 2008, Marian şi Larisa Drăgulescu au ţinut-o numai în scandaluri timp de cinci ani. Ea l-a acuzat de violenţă şi l-a dat în judecată pentru neplata pensiei alimentare, iar gimnastul a dat vina pe ea spunând că este o mamă iresponsabilă. Ulterior, relația dintre cei doi s-a îmbunătățit.

În prezent, Marian Drăgulescu și-a regăsit liniștea alături de o o tânără pe nume Simona. Cei doi sunt împreună de câteva luni și s-au mutat împreună, Simona Sârbu, actuala iubită a lui Marian Drăgulescu, este de profesie inginer.

citește și...