Larisa Drăgulescu a fost cerută în căsătorie. ”I-am zis DA din prima, fără să stau pe gânduri”

04.11.2020, 12:44
Larisa Drăgulescu a fost cerută în căsătorie. ”I-am zis DA din prima, fără să stau pe gânduri”
Larisa Drăgulescu a fost cerută în căsătorie. ”I-am zis DA din prima, fără să stau pe gânduri”

Larisa Drăgulescu, fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu, a fost cerută în căsătorie. Acesta a dat detalii despre momentul emoționant din viața ei.

Larisa Drăgulescu trăiește o nouă poveste de dragoste de un an. Actualul ei partener a ceut-o în căsătorie, iar Larisa Drăgulescu a spus DA. Aceasta a primit un inel cu diamante. ”Este doar un mic cadou, un inel foarte frumos cu diamante. Am fost foarte șocată când m-a cerut. I-am zis ”DA” din prima, fără să stau pe gânduri. M-a cerut la mine acasă”, a declarat Larisa Drăgulescu la emisiunea ”Star News”, conform spynews.ro.


Larisa Drăgulescu a mai explicat că deocamdată nu au existat discuții despre nuntă. ”Familia mea se bucură pentru mine, indiferent de alegerile mele. Dacă mie îmi este bine și lor le este bine. Momentan nu am discutat planurile de nuntă, așteptăm să treacă această perioadă și vedem. Nu ne gândim nici la copii, căci este prea devreme. Oricum, în ultimii ani m-am decis să păstrez mai mult discreția, relația funcționează mai bine așa”, a spus ea.

Larisa Drăgulescu a fost în scandal cu Marian Drăgulescu

Marian Drăgulescu a fost căsătorit cu Larisa, împreună cu care are doi copii. Sportivul a divorțat de prima sa soție în anul 2008. Ulterior, acesta s-a recăsătorit cu Corina, însă și cel de-al doilea mariaj s-a sfârșit, în anul 2019.

După ce au divorţat în 2008, Marian şi Larisa Drăgulescu au ţinut-o numai în scandaluri timp de cinci ani. Ea l-a acuzat de violenţă şi l-a dat în judecată pentru neplata pensiei alimentare, iar gimnastul a dat vina pe ea spunând că este o mamă iresponsabilă. Ulterior, relația dintre cei doi s-a îmbunătățit.

În prezent, Marian Drăgulescu și-a regăsit liniștea alături de o o tânără pe nume Simona. Cei doi sunt împreună de câteva luni și s-au mutat împreună, Simona Sârbu, actuala iubită a lui Marian Drăgulescu, este de profesie inginer.

citește și...