Lady Gaga și Bradley Cooper s-au despărțit! Actorul i-a frânt inima solistei

27.09.2019, 11:38
Lady Gaga și Bradley Cooper s-au despărțit

Lady Gaga are inima frântă, după ce Bradley Cooper a pus punct relației lor, iar în presă circulă tot mai multe zvonuri despre minciuni și dezamăgiri între cei doi artiști. 

Cântăreața Lady Gaga și actorul Bradley Cooper au fost un cuplu cât se poate de real până recent, scrie revista Life & Style.

„Nu există dubii, Gaga s-a îndrăgostit nebunește de Bradley la filmările și la promovarea peliculei A Star is Born”, a declarat o sursă. 

Bradley i-a frânt inima lui Lady Gaga

Din păcate, relația dintre cei doi s-a deteriorat rapid, din câte se pare din cauza actorului, care a devenit foarte reticent brusc.  

„Ea a crezut că el este alesul și a presupus că și el simte la fel despre ea, până de curând. Actrița le spune în ultima vreme prietenilor că Bradley i-a frânt inima”, a mai spus sursa citată. 

Atunci când mariajul dintre Cooper și Irina Shayk s-a încheiat, foarte multe persoane au fost sigure că divorțul a venit din cauza sentimentelor lui Bradley pentru Lady Gaga, însă apropiații solistei susțin că nu este adevărat. 

În plus, prietenii cuplului susțin că actorul a fost cât pe ce să îi cumpere lui Lady Gaga un inel de logodnă, însă s-a răzgândit deoarece a realizat că îi e frică să se implice imediat după divorț într-o altă căsnicie.