Lady Gaga a spus adevărul despre relația cu Bradley Cooper: „Am inventat o poveste de dragoste”

08.11.2019, 15:38
Lady Gaga a spus adevărul despre relația cu Bradley Cooper: „Am inventat o poveste de dragoste”
Lady Gaga a spus adevărul despre relația cu Bradley Cooper

Lady Gaga a spus adevărul despre relația cu Bradley Cooper. Artista a dezvăluit că cei doi au inventat o poveste de dragoste pentru a impresiona publicul. 

După ce Lady Gaga și Bradley Cooper au jucat împreună în pelicula Like a Star, publicul a început să speculeze o relație între ei, datorită chimiei evidente dintre ei. După ce în presă au circulat zvonuri contradictatorii despre certuri și despărțiri, artista a ieșit public să spună adevărul despre idila cu actorul. 

Lady Gaga a spus adevărul despre relația cu Bradley Cooper

Actrița și cântăreața a declarat că cei doi au pus în scenă totul și că nu au fost niciodată mai mult decât prieteni. 

„Ca să fiu sinceră, cred că presa e cam prostuță. Vreau să spun că am inventat o poveste de dragoste. Eu, ca performer și ca actriță, bineînțeles că am vrut ca lumea să creadă că eram îndrăgostiți unul de altul. Și am vrut ca oamenii să simtă această dragoste la Oscaruri. Am vrut ca sentimentul ăsta să treacă prin obiectivul camerei și să fie văzut de fiecare la televizor. Am muncit mult pentru asta, am muncit zile întregi. Am pus în scenă totul – am orchestrat un spectacol. Când am vorbit între noi despre asta, chiar spuneam: Ei bine, cred că am făcut o treabă bună”, a mărturisit Gaga recent.

Foto: Profimedia

citește și...