La ce truc a apelat Gina Pistol ca să nu se îngrășe în timpul filmărilor pentru Asia Express

10.11.2019, 17:38

Gina Pistol a fost întotdeauna atentă la felul în care arată şi a încercat să aibă o alimentaţie sănătoasă. De când a plecat departe de casă pentru fimările sezonului trei Asia Express programul prezentatoarei TV a suferit modificări. Simpatica blondină a dezvăluit secretul la care apelează pentru a nu se îngrăşa.

Gina Pistol a plecat pe “Drumul Comorilor” cu gândul că hrana nu va mai fi aceeași cu care și-a obișnuit organismul în viața de zi cu zi. Chiar dacă are deja experiență din sezoanele trecute ale show-ului “Asia Express”, vedeta trebuie să se adapteze noilor condiții de trai.

“În ceea ce privește mâncarea, nu sunt foarte pretențioasă, dar în «Asia Express» este destul de greu să ții vreo dietă sau să ai un program de mese fix”, a declarat, pentru Libertatea, Gina Pistol.

La ce apelează Gina Pistol pentru a nu-şi pune silueta în pericol

Ca să nu își pună în pericol formele de invidiat, prezentatoarea TV a decis să renunțe complet la meniul propus pentru prima masă a zilei.

“În primele două sezoane preferam să mănânc doar fructe la micul dejun, pentru că majoritatea pregăteau doar mâncare gătită, cu sosuri, mâncare destul de grea pentru prima oră a dimineții. Și adevărata masă, pentru noi, cei din echipă, era abia seara, când ajungeam la hotel, dar nu vă imaginați că ne răsfățam cu delicii culinare, ca la «Chefi la cuțite»! (râde). Îmi aduc aminte de cursa prin India, unde mâncam cartofi prăjiți cu iaurt… iar cutia de ton pe care o mai primeam la câteva zile mi se părea pur și simplu aur!”, a povestit vedeta.

citește și...