La câte vizite intime are voie Radu Mazăre la Penitenciarul Rahova, după căsătorie

08.08.2019, 10:51
La câte vizite intime are voie Radu Mazăre la Penitenciarul Rahova, după căsătorie
Radu Mazăre s-a căsătorit pe 10 iulie

Radu Mazăre, care este închis la Penitenciarul Rahova, s-a căsătorit pe 10 iulie cu Roxana, iubita sa cu 20 de ani mai tânără.

Radu Mazăre s-a căsătorit tot în penitenciar

Ceremonia a avut loc în zona de vizite a închisorii, în prezența familiei și persoanelor foarte apropiate de cei doi însurăței. Practic, cununia a fost tratată ca o vizită normală, fără a putea sărbători în vreun fel.

Mazăre și Roxana nu au avut voie să aducă nici prăjituri, din cauza regulilor stricte ale penitenciarului. Ceremonia a durat în jur de o oră și jumătate și a avut loc în aceeași cameră în care Mazăre și-a celebrat ziua de naștere alături de familie, pe 5 iulie.

După oficierea căsătoriei, fostul edil al Constanței putea depune o cerere pentru a petrece cu proaspăta lui soție 48 de ore la camera intimă, echivalentul „lunii de miere”.

Mazăre și soția lui nu intră imediat după oficierea cununiei în camera intimă. De acest drept vor beneficia doar după ce solicitarea depusă de deținut își va urma cursul administrativ. Adică după ce va fi aprobată. Abia apoi va fi programat și anunțat când este locul liber”, au dezvăluit mai multe surse, pentru Libertatea.

După „luna de miere” de 48 de ore, Mazăre are dreptul la o vizită intimă de două ore, odată la trei luni.

Fostul edil al Constanței are de ispășit o pedeapsă de 9 ani de închisoare, în urma condamnării primite în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje și terenuri din Mamaia.

 

citește și...