Kim Jong-un a reapărut în public, după mai bine de două săptămâni de absență! Ce a făcut liderul nord-coreean

02.05.2020, 16:43
Kim Jong-un a reapărut în public, după mai bine de două săptămâni de absență! Ce a făcut liderul nord-coreean
foto: shutterstock

Kim Jong-un trăiește sau cel puțin așa susține agenția oficială de presă de la Phenian! Liderul nord-coreean a reapărut în public, după mai bine de două săptămâni de absență.

Speculațiile că Kim Jong-un ar fi decedat au început să prindă contur după ce a lipsit de la ceremoniile organizate în 15 aprilie pentru celebrarea bunicului său Kim Il Sung.

Kim Jong-un a reapărut în public, după mai bine de două săptămâni de absență!

Recent, Coreea de Nord a anunțat că Kim Jong-un și-a reluat activitatea în spațiul public. Acesta a participat vineri, 1 mai, la inaugurarea unei fabrici de îngrășăminte chimice.

Liderul suprem nu a fost singur, ci însoţit de mai mulţi oficial de rang înalt, inclusiv de sora sa mai mică Kim Yo Jong. La apariția în public a lui Kim Jong-un, oamenii au izbucnit în urale, scrie BBC.

Înainte de a apărea imagini de la ceremonia respectivă, un dezertor nord-coreean susţinea că este sigur 99% că dictatorul Kim Jong-un este mort. De asemenea, surse din interiorul lui Kim Jong-un susțineau că dictatorul a murit în urma unei operaţii la inimă, însă autoritățile preferă să nu divulge nimic momentan.

citește și...