Kate Moss mărturisește că Johnny Depp nu a fost niciodată violent cu ea. „Nu m-a împins pe scări, nu m-a lovit niciodată cu piciorul”. Supermodelul, martor în proces

26.05.2022, 14:22

Supermodel, 48 de ani, în apariția de trei minute a vorbit despre relație romantică pe care a avut-o Johnny Depp cu  între 1994 și 1998. Kate Moss a depus mărturie prin video, timp de doar trei minute, în procesul pentru defăimare Johnny Depp-Amber Heard, spulberând zvonul potrivit căruia Depp a împins-o pe o treaptă când era iubitul ei în anii ’90.

Supermodelul în vârstă de 48 de ani, vorbind din casa ei din Gloucestershire, a declarat instanței din Virginia că ea și Depp au avut o relație romantică între 1994 și 1998.

Avocatul lui Depp, Benjamin Chew, a întrebat-o pe Moss dacă s-a întâmplat ceva în timp ce erau în vacanță la stațiunea GoldenEye din Jamaica.

Amber Heard a declarat că Johnny Depp  a fost violent și cu alte femei

Heard, la începutul acestei luni, a menționat numele lui Moss în timpul petrecut în tribună în timp ce discuta despre o presupusă altercație care a avut loc pe o scară în martie 2015 între Depp și sora lui Heard

Moss, care a spus că ea și Depp s-au întâlnit între 1994 și 1998, a mărturisit că presupusul incident a avut loc în timp ce se aflau în vacanță la o stațiune din Jamaica și că nu a împins-o când a căzut.

Supermodelul a negat că Johnny Depp a fost violent

„Ieșeam din cameră, Johnny a părăsit camera înaintea mea, când se pornise o ploaie torențială. Când ieșeam din cameră am alunecat pe scări și m-am rănit la spate. Am țipat pentru că nu știam ce s-a întâmplat cu mine și mă durea”, a dezvăluit fotomodelul, în timpul unei intervenții prin video call.

„A alergat spre mine să mă ajute, m-a cărat înapoi în cameră și mi-a acordat îngrijire medicală. El niciodată nu m-a împins, lovit sau împins pe scări”, a subliniat Kate Moss. Cei doi au avut o relație de patru ani, în perioada 1994-1997.

Moss a spus că Depp nu a împins-o pe scări. Întrebat dacă, la un moment dat al relației lor, a împins-o, Moss a răspuns: „Nu”.

„Nu m-a împins, nu m-a lovit cu piciorul sau nu m-a aruncat pe scări, nu”, a spus Moss tribunalului.

Avocații lui Heard au refuzat să interogheze pe Moss și i s-a spus că este liberă să plece.

Heard a mărturisit anterior că Depp a lovit-o și, de fiecare dată când folosea forța, era ca reacție la el. Depp a spus miercuri că acuzațiile lui Heard de violență fizică și sexuală au „scăpat de sub control”.

Ce spune starul din Pirații din Caraibe

“Nu am comis niciodată în viața mea agresiune sexuală, abuz fizic. Toate aceste povești ciudate și scandaloase despre mine comitând aceste lucruri și trăind cu ele timp de șase ani și așteptând să pot scoate adevărul la iveală”, a mărturisit Depp. „Deci nu este ușor pentru niciunul dintre noi. Știu asta. Indiferent de ce s-ar întâmpla, am ajuns aici și am spus adevărul. Și am vorbit pentru ceea ce am purtat în spate fără tragere de inimă de șase ani. .”

Procesul dintre cei doi continuă în Fairfax, Virginia, iar miza este uriașă: Amber Heard se străduiește să dovedească faptul că fostul ei soț e un bărbat violent.

citește și...