Karina și Andrei de la ”Survivor România” s-au despărțit. Motivul pentru care au luat decizia să se separe

26.08.2020, 09:55
Karina și Andrei de la ”Survivor România” s-au despărțit. Motivul pentru care au luat decizia să se separe
Karina și Andrei de la ”Survivor România” s-au despărțit. Motivul pentru care au luat decizia să se separe

Karina și Andrei, foștii concurenți la show-ul ”Survivor România”, s-au despărțit. Anunțul a fost făcut de Karina.

Karina și Andrei au făcut parte din echipa Războinicilor de la ”Survivor România”, concurs difuzat de postul de televiziune Kanal D. Pe durata competiției, cei doi s-au îndrăgostit și aveau chiar planuri de căsătorie după ieșirea din concurs. Însă, acum, cei doi au luat decizia de a se separa.

”Cumva, unele lucruri nu merg”

Karina a explicat ce s-a întâmplat între ea și Andrei de au ajuns la despărțire.

Noi am hotărât să luăm o pauză, am hotărât să mergem pe drumuri separate pentru că lucrurile între noi nu au reușit să ajungă în punctul în care ne doream.

Relația noastră a fost una foarte frumoasă și la Survivor și după, dar, cumva, unele lucruri nu merg și atunci am hotărât, de comun acord, să ne despărțim. Vă mulțumim foarte mult pentru susținerea voastră, pentru toate editurile frumoase pe care ni le-ați făcut, pentru toate videoclipurile, vă mulțumim că ați fost alături de noi.

Puteți să ne susțineți în continuare, dar, momentan, noi vom merge pe drumuri separate. Avem nevoie de foarte multă susținere, sunt niște momente grele”, a dezvăluit Karina prin intermediul unor filmulețe postate pe Instagram, potrivit kanald.ro.

La rândul lui, Andrei a postat la story filmulețele în care Karina vorbește despre despărțire, dar și un mesaj care anunță separarea celor doi, confirmând astfel informațiile.

Ce spuneau cei doi despre nuntă

În urmă cu ceva timp, Karina și Andrei vorbeau despre o posibilă nuntă, una care ar fi fost atipică, dat fiind că Andrei este catolic, iar Karina este de religie ortodoxă.

“Mi-aș dori să participe și unchiul meu, să fie la altar, având în vedere că este preot. Ar fi ceva special pentru mine. Vom vedea cum vom proceda. Putem oficia căsătoria în ambele religii, important este ca nunta să fie simplă, cu prietenii aproape, să ne distrăm și să fie specială pentru noi. Mi-o imaginez pe Karina într-o rochie albă, simplă, machiata foarte puțin, pentru că este frumoasă natural”, spunea Andrei.

“Când era mică mă uităm la filme și vedeam nunțile catolice, cu mireasa care e condusă la altar prin mijlocul bisericii și mi se părea un lucru wow …”, îl completa Karina.

citește și...