Joseph Hadad a izbucnit în lacrimi. Povestea tragică a unui concurent l-a emoționat profund. ”Nu mai pot”

13.01.2022, 19:00

Joseph Hadad a izbucnit în lacrimi. Cheful nu a mai rezistat, fiind extrem de răvășit de emoția transmisă de un concurent, care i-a trezit aminitrea dureroasă legată de moartea soției acestuia. Cheful nu a mai rezistat și chiar în fața camerelor de filmat a izbucnit în lacrimi. ”Nu mai pot”, a spus acesta.

Prima ediției a „MasterChef” 2022 a început pe 12 ianuarie, la Pro TV. Show-ul culinar ai cărui jurați sunt Chef Foa, Chef Radu Dumitrescu și chef Joseph Hadad este difuzat în fiecare seară de miercuri și joi, de la 20.30.

Unul dintre cele mai emoționante momente ale emisiunii a fost când Joseph Hadad a încercat să-și stăpânească lacrimile în fața unui concurent a cărui poveste l-a impresionat. Poveștile celor doi sunt atât de asemănătoare, încât cei doi au izbucnit în plâns.

Chef Joseph Hadad,  răvășit de povestea lui Constantin Neagu

Concurentul Constantin Neagu l-a făcut pe chef Joseph Hadad să izbucnească în lacrimi și să retrăiască suferința prin care a trecut în urmă cu mulți ani când și-a pierdut soția.

Constantin Neagu a fost întrebat daca este căsătorit, moment în care a confirmat și a sous că are 4 copii, unul dintre aceștia devenind înger, în urmă cu 38 de zile. Băiatul a decedat la vârsta de 7 ani, din cauza unei tumoare la creier. Joseph Hadad s-a emoționant vizibil și s-a ridicat de pe scaun, fiind răvășit de povestea bărbatului, dar și de amintirea dureroasa pe care simțit-o.

Cheful a izbucnit în lacrimi

„Să știi că noi avem ceva în comun. Și soția mea a decedat acum 13 ani. Eu știu ce simți tu, în sufletul tău”,  a spus Joseph Hadad

După ce l-a privit în ochi pe concurent, Cheful nu a mai rezistat și chiar în fața camerelor de filmat a izbucnit în lacrimi.

În urmă cu 13 ani de zile, Joseph Hadad a rămas văduv și a crescut singur trei copii. Soția lui s-a stins din viață din cauza cancerului.

„Soția mea a murit de cancer la sân. Atunci am simțit cum se prăbușește totul… Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Am avut și în copilărie momente grele, dar acesta a fost cel mai greu moment din viața mea. A fost foarte dificil să cresc copiii, care au suferit enorm pentru moartea mamei lor.

Eu am fost numai cu munca și eu sunt vinovat! Sunt vinovat! Trebuia să fi mers cu ea la doctor… A început tratamentul și trei ani de zile a suferit. Am vândut apartamentul, am vândut mașina, am dat peste 230.000 de dolari la vremea respectivă să aduc niște medicamente pentru ea și nu am reușit s-o salvez. Am rămas gol”, a declarat bucătarul acum ceva vreme pentru click.ro.

 

 

citește și...