Jose Mourinho s-a iubit cu o româncă! Cine era modelul care l-a cucerit pe antrenor

12.11.2019, 17:55
Jose Mourinho s-a iubit cu o româncă! Cine era modelul care l-a cucerit pe antrenor
Jose Mourinho s-a iubit cu o româncă

Jose Mourinho s-a iubit cu o româncă! Un model celebru l-a cucerit pe antrenor la prima vizită a acestuia în București, în 1998.

Pe vremea când era antrenor secund la Barcelona, Jose Mourinho a venit în România pentru a urmări mai mulți jucători la Campionatul European de Tineret organizat aici. 

Jose Mourinho s-a iubit cu o româncă

Portughezul a petrecut atunci o săptămână în București, unde a avut parte de momente speciale și unde o româncă i-a picat cu tronc. Este vorba despre Melek Amet, un cunoscut model în anii 1980, care s-a stins din viață în 2008 din cauza cancerului de col uterin. 

Mourihno a cunoscut-o pe Melek la un concurs de Miss organizat în Capitală și a invitat-o pe aceasta la masă. Modelul, care avea 38 de ani pe atunci, a făcut, la un moment dat, mărturisiri despre momentele petrecute în compania antrenorului. 

„Cât a stat la București am încercat să-i arăt câte ceva din farmecul Capitalei. Am fost împreună la cazinoul Victoria, la restaurantul Lido, la un restaurant grecesc și la discoteca Vox Maris. Mourinho este un bărbat extrem de șarmant, foarte manierat, dansează extraordinar de bine și sărută grozav!”, a povestit Melek. 

citește și...