Jojo, fotografii în costum de baie! Cum a slăbit spectaculos

22.07.2019, 13:32
Jojo, fotografii în costum de baie! Cum a slăbit spectaculos
Jojo are un corp atent lucrat prin sport

Recent, Jojo a plecat într-o multașteptată vacanță alături de familie. Artista a împărtășit cu fanii săi mai multe imagini în care apare în costum de baie.

Mamă a doi copii, Jojo a reușit să slabească rapid după nașteri, iar acum afișează un trup foarte bine tonifiat și o siluetă de invidiat. 

Potrivit OK! Magazine, soția lui Paul Ipate a ținut o dietă care s-a dovedit foarte eficientă: „După perioada de alăptare, am ținut o dietă, mâncam la ore fixe. Acum nu pot să mențin același ritm sănătos, însă celor care își doresc să piardă kilograme și să rămână așa, să nu existe acel efect de yo-yo, le recomand din toată inima această cură minune. Nașa fiicei mele mi-a spus să o încerc, pentru că la teatru slăbiseră mulți cu ea, și așa a fost”.

A mers în vacanță la Sfântu Gheorghe

Actrița și partenerul ei au plecat recent în vacanță la Sfântu Gheorghe, alături de cei doi copii, și au rămas impresionați de frumusețea locului. 

„Dimineți cu aer sărat de mare. Libertate. Valuri înspumate și plaja cacao cu lapte. Zora și Achim fericiți ca doi pescăruși care și-au deschis larg aripile. Zora mă strigă de fiecare dată când mă așez: > E atâta fericire și speranță în glasul ei încât nu o pot refuza niciodată. Alergăm nestingherite pe plaja fără direcţie și fără opreliști. Zora îmi împrumută din energia ei și mă face să mă simt ca atunci când eram și eu copil. Ce sentiment minunat: îmi retrăiesc copilăria prin ochii copiilor mei! Ce poate fi mai frumos pe lume?’’, a scris Jojo pe Facebook.

„Mă gândesc să revin şi să scriu sau să mă reapuc de pictat”

Vedeta a mai precizat că și-a regăsit liniștea și inspirație în această vacanță: „Nu m-am mai simțit de multă vreme atât de calmă, de liniștită şi de bine cum m-am simţit în zilele acestea de vacanță. Există locuri magice în țara noastră care ne așteaptă să le descoperim la momentul potrivit. Am înțeles încă o dată că ecoturismul ni se potrivește cel mai bine ca familie. Ne place mâncarea proaspătă, bio, gătită autentic. Până și Achim a spus că aici e mâncarea excelentă. Apusurile sunt ca cele pe care le-am văzut în filme, iar limonada de zmeură sau soc, o minunăție pentru zilele de vară. Ieri ne-a vizitat o barză. În fiecare zi copiii sunt în brațe cu puii de pisică pe care i-am descoperit în spatele pensiunii. Atâta pace și natura plină de farmec m-au reîncărcat cât pentru un an întreg. Mă gândesc să revin şi să scriu sau să mă reapuc de pictat. E pur și simplu altceva. Sper să vă inspire şi pe voi la fel de tare dacă vă gândiți să treceți prin Sf. Gheorghe”.

 

citește și...