Iuliana Luciu, confesiuni despre viața personală: „Îmi doresc și eu o familie”

17.12.2019, 13:53
Iuliana Luciu, confesiuni despre viața personală: „Îmi doresc și eu o familie”
Iuliana Luciu, confesiuni despre viața personală

Iuliana Luciu a făcut recent confesiuni despre viața personală. Prezentatoarea TV a spus că își dorește o familie și a explicat ce fel de bărbat își dorește lângă ea. 

Într-un interviu recent pentru OK! Magazine, sora Nicoletei Luciu a vorbit despre viața personală. Întrebată dacă este singură, Iuliana a avut un răspuns tranșant: „Da sau nu. Eu despre relaţiile mele n-am vorbit şi nici n-o să vorbesc vreodată. Viaţa personală e viaţă personală, rămâne pentru mine şi nu interesează pe nimeni. Ah, la un moment dat, dacă sunt cu cineva şi voi fi văzută cu acea persoană, n-o să mă ascund. N-o să-i pun cagula pe cap, ca să nu-l vadă nimeni. O să-mi asum relaţia, dar n-o să vorbesc despre asta”. 

Iuliana Luciu, confesiuni despre viața personală

Bruneta știe exact de fel de partener își dorește: „Să fie la fel de nebun ca mine. (râde) Să-i înţeleg nebunia şi să-mi înţeleagă nebunia. Atunci îţi dai seama că el e pentru tine: când îţi găseşti jumătatea aia de nebunie, pe care o ai şi tu. Şi, nu în ultimul rând, să mă respecte. În relaţii mă plictisesc foarte repede. Dacă partenerul cu care sunt este o persoană super-plictisitoare, cu care nu am ce să vorbesc… Nu pot să mai pierd timpul”.

Iuliana a dezvăluit că vrea să se căsătorească, însă îi place să fie altfel decât cei din jur. 

„Eu îmi doresc ceva stabil, normal. Îmi doresc şi eu o familie, îmi doresc copii la un moment dat. Dar nu e greu să faci un copil. Ideea e să-l faci cu cine trebuie. Şi asta cu relaţia e la fel. Nu poţi să intri într-o relaţie doar de dragul de a fi cu cineva, ca să intri în rândul lumii. Bun, hai că fac nişte compromisuri, trec peste orice, mă plictiseşti, nu-mi place de tine, dar cu toate astea, hai să mergem mai departe, să intrăm în rândul lumii. Nu pot. La mine e în felul următor: dacă toată lumea o ia în stânga, eu o iau în dreapta. Mie îmi place să fiu altfel”, a mai spus vedeta. 

citește și...