Iulia Vântur, surprinsă de cutremur în Bali! Ce a pățit vedeta

17.07.2019, 16:15
Iulia Vântur, surprinsă de cutremur în Bali! Ce a pățit vedeta
Iuliua Vântur s-a mutat în India acum șase luni

Iulia Vântur a plecat, zilele trecute, într-o vacanță în Bali, unde a avut parte de momente de panică. În loc să se relaxeze și să se bucure de frumusețea peisajului din jur, vedeta a tras o sperietură groaznică. 

Potrivit Viva!, fosta prezentatoare TV a trăit pe propria piele cutremurul de 5,7 grade pe scara Richter care a lovit Bali. Seismul de 5,7 grade care a lovit regiunea a trezit-o pe Iulia din somn.

„Am avut parte de o alarmă în zorii zilei. Bali, locul unde mă aflu în acest moment, a fost zdruncinat de un cutremur cu magnitudine de 5,7 grade. O mie de gânduri mi-au trecut prin minte într-o secundă, dar am decis să-mi păstrez calmul și să am încredere că totul se va termina cu bine. Am simțit că nu mi se va întâmpla nimic și că răul va pleca la fel de repede cum a venit. Slavă Domnului că nimeni nu e rănit de data asta, totul a revenit la normal în câteva minute. Uneori avem nevoie de un reminder că trebuie să trăim. Așa că trăiește clipa. Mi-am văzut mai departe de planurile zilei, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, dar, sincer, azi mă simt mai vie ca oricând”, a mărturisit Iulia Vântur pe Instagram.

Iulia Vântur și-a construit o carieră solidă la Bollywood și are o relație serioasă cu Salman Khan, deși nu a recunoscut niciodată oficial legătura cu starul indian. Fosta prezentatoare TV s-a mutat acum șase luni în India. 

 

citește și...