Iulia Vântur, detalii despre izolarea din India. ”Dezinfectantul, săpunul și masca sunt sfinte”

04.05.2020, 10:00
Iulia Vântur, detalii despre izolarea din India. ”Dezinfectantul, săpunul și masca sunt sfinte”
Iulia Vântur, detalii despre izolarea din India. ”Dezinfectantul, săpunul și masca sunt sfinte”

Iulia Vântur se află în izolare la domiciliu în India, la ferma din apropiere de Mumbai a iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. Vedeta a explicat cum este perioada de izolare pentu ea.

În cadrul unui interviu pentru revista Viva, Iulia Vântur a explicat de când nu a mai ieșit din casă, dar a vorbit șți despre măsurile de precauție luate.

”Nu am mai ieșit din casă de o lună și jumătate. Prima săptămână jumătate, în apartament, apoi, la fermă, exact înainte să înceapă lockdown-ul total. Ne-am izolat complet, în mijlocul „junglei, nimeni nu intră, nimeni nu pleacă, excepție face persoana care ne aprovizionează cu cele necesare, dezinfectăm tot ce vine din afară. Dezinfectantul, săpunul și masca sunt sfinte!”, a declarat Iulia Vântur.

Vedeta a detaliat și programul pe care îl are în ziolare.

”Am încercat să-mi formez o rutină și în izolare. Chiar dacă toate proiectele au înghețat din cauza pandemiei, eu încerc să-mi folosesc timpul pentru a-mi dezvolta diverse aptitudini. Fac în fiecare zi practică vocală, singură sau cu coach-ul meu din UK (eram obișnuită să fac ore online), fac sală, cardio, mișcare – înțeleg că e o binecuvântare să am spațiu de desfășurare –, echitație, pictură, citesc, învăț diverse de pe YouTube. Învăț cântece noi. Îmi țin întâlnirile prin telefon, video call.

Slavă Domnului, tehnologia ne salvează! Suntem norocoși să trăim în aceste vremuri în care totul e accesibil printr-un click, inclusiv oamenii dragi. Acum, totul se poate face prin internet. Aproape totul. Imaginează-ți cum ar fi fost pandemia asta fără telefon și internet!”, a mai spus Iulia Vântur.

citește și...