Iulia Albu, suprinzătoare după Asia Express: „Mă gândesc la această posibilitate”

11.11.2021, 12:07
Iulia Albu, suprinzătoare după Asia Express: „Mă gândesc la această posibilitate”
Foto:@iamiuliaalbu Instagram

Iulia Albu a declarat în cadrul emisiunii Xtra Night Show că și-ar dori  să participe la competiția “Asia Express” din postura de concurentă la o ediție viitoare a show-ului de la Antena 1. „Mă gândesc la această posibilitate”, spune designerul de modă

Iulia Albu a participat în această ediție a emisiunii “Asia Express” din postura de invitat surpriză, dându-le o mâna de ajutor concurenților, în Georgia. Celebrul designer  de modă a fost impresionat de competiție și spune că își dorește să participe în calitate de concurent la o viitoare ediție a competiției.

Fosta soție a lui Mihai Albu își dorește să fie surprinsă la “Asia Express” , neavând nicio teamă.

Iulia Albu: Eu nu am intrat cu nicio temere la Asia Express

„Mă gândesc la această posibilitate, nu a fost momentul. Trebuie să mă gândesc, sunt atâtea variabile. Oamenii știu care nu sunt slăbiciunile mele, cine știe cu ce mă vor surprinde. Eu nu am intrat cu nicio temere acolo. Am văzut că în alte sezoane persoane care veneau pe acest rol încurcau, nu făceau acest rol”, a spus ea la Antena Stars.

În ceea ce privește coechipierul de la “Asia Express” , Iulia Albu i-a propus lui Dan Capatos să îi fie coleg în competiție. Ulterior, criticul de modă s-a gândit că ar putea să își aleagă coechipierul dintre fanii de pe retelele de socializare.

„Dane, mergi cu mine dacă mă înscriu?”; „Eu nu rezist fizic la probele alea. Poate dacă îmi dau să fac niște puzzle-uri”, a refuzat, oarecum delicat, Dan Capatos. Criticul de modă a lansat ideea de a face concurs între urmăritorii de pe rețelele de socializare, de unde să-și extragă apoi coechipierul.

„Tata e un viking, e foarte puternic, e înalt”

Într-un final, Iulia Albu a mărturisit că i-ar plăcea foarte mult dacă tatăl său i-ar deveni coechipier, asta deoarece acesta este un viking.

„Cum ar fi să mă duc cu tata, tata e un viking, e foarte puternic, e înalt. Cum ar fi să mă duc. Cred că mi distruge psihic, semăn mult cu el”, a spus Iulia Albu la Xtra Night Show

citește și...