Iulia Albu, confesiuni de suflet: „Îmi doresc foarte mult să înfiez un copil din România”

30.08.2019, 15:10
Iulia Albu, confesiuni de suflet: „Îmi doresc foarte mult să înfiez un copil din România”
Iulia își mai dorește doi copii

Iulia Albu este, de ani buni, o prezență discretă în showbiz și nu dezvăluie prea multe detalii despre viața sa de familie. 

Recent, vedeta a acordat un interviu pentru OK! Magazine și a vorbit despre relația sa, cât și despre dorința de a mai avea copii. 

„Am auzit că mă căsătoresc, poate că o să primesc și o invitație la nuntă. Nu sunt la curent cu acest eveniment. Personal, nu am fost cerută de soție. Nu e un lucru care să îmi provoace vreo agitație. Nu consider că am nevoie de validarea unei cereri în căsătorie pentru a fi o persoană împlinită”, a dezvăluit Iulia.

„Cred în căsătorie”

Fosta jurată de la „Bravo, ai stil” a vorbit și despre relația pe care o are de patru ani și despre fiica sa, Mikaela: „Cred în căsătorie. Mi se pare că o familie există atunci când copilul are doi părinți care sunt căsătoriți. Dincolo de asta, nu cred că femeile din România ar trebui să aibă o aspirație deosebită, ci ar trebui să se concentreze pe propria împlinire profesională și mai putin pe dorinţa de a se lega de un partener. În prima parte a vieții este foarte greu să faci alegerea corectă și este trist atunci când două persoane se despart și la mijloc sunt copiii. Pentru mine cel mai important lucru este Mikaela și binele ei. Astăzi, ea are o viaţă echilibrată și este foarte atașată de iubitul meu, iar asta e un lucru minunat”. 

Îmi doresc foarte mult să înfiez un copil din România, nu din Cambodgia și nu la distanță”

Iulia a mărturisit și că își mai dorește urmași și nu unul, ci chiar doi: „Dacă o să avem gemeni o să rezolvăm problema din start. Dacă o să fac un copil, pe celălalt o să îl adopt. Îmi doresc foarte mult să înfiez un copil din România, nu din Cambodgia și nu la distanță’’.

citește și...