Iubitul Simonei Halep a divorţat de soţie, după 10 luni de mariaj. Cine este femeia

20.07.2019, 16:10

Simona Halep a dorit întotdeauna să îşi ţină viaţa departe de ochii curioşilor! După ce a câştigat trofeul de la Wimbledon, tenismema a dat cărţile pe faţă şi s-a afişat cu noul ei iubit, pe nume Toni Iuruc, un milionar machedon vârstă de 40 de ani.

Iubitul Simonei Halep a divorţat de soţie, după 10 luni de mariaj

Actualul partener de viaţă al Simonei Halep are o poveste de viaţă desprinsă din filmele americane. Conform Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, bărbatul a divorţat recent de cea care i-a fost soţie doar 10 luni.

Toni Iuruc s-a însurat cu Liana, în toamna lui 2018, după o relaţie de 2 ani, cu toate că familia lui nu a fost de acord. Din informaţiile apărute în presă, apropiaţii lui Toni nu o plăceau deloc pe tânăra de care era îndrăgostit acesta.

Însă actualul iubit al Simonei Halep nu a ţinut cont de părerile celor din jur şi a luat-o de soţie în urmă cu 10 luni. Petrecerea de nuntă a avut loc la Fratelli Mamaia.

Inevitabilul avea să se producă la câteva luni de la nuntă. Se pare că Toni Iuruc ar fi aflat că soţia lui îl înşală, în primăvara acestui an. Mai mult de atât, femeia ar fi însărcinată în acest moment, iar vestea că Liana are un amant a picat ca un trăsnet pentru Toni.

Încă nu se ştie cu cine a rămas gravidă femeia, cu Toni Iuruc sau cu presupusul bărbat cu care l-a înşelat.

Până se va afla adevăratul, Toni Iuruc s-a cuplat cu Simona Halep şi se afişează cu ea peste tot.

Toni Iuruc este un milionar machedon,  care are mai multe afaceri în România. Acesta deține nu mai puțin de șase firme.

citește și...