Iubitul Elenei Udrea sare în apărarea acesteia, după ce s-a întors în România: ‘Trebuie să se recupereze’

09.07.2019, 15:17

Elena Udrea s-a întors, luni dimineață (8 iulie), în România. Fostul ministru al dezvoltării a anunțat că a renunțat la statutul de refugiat în Costa Rica. Blonda a revenit în țară în mare secret și a preferat să meargă imediat la vila iubitului său, Adrian Alexandrov, din Corbeanca.

Iubitul Elenei Udrea sare în apărarea acesteia, după ce s-a întors în România

Marți, 9 iulie, bărbatul a oferit primele declarații despre venirea acesteia în România. Adrian Alexandrov a spus că Elena Udrea se află acasă cu fiica lor de aproape un an, Eva Maria, și că a evitat întâlnirea cu presa pentru că era prea obosită după 20 de ore de zbor.

Singura problemă a Elenei Udrea în acest moment este schimbarea de fus orar.

‘Elena e acasa, se odihneste. Prima noapte acasa a fost foarte frumoasa. Mai intai trebuie sa recupereze cu fusul orar, apoi vom vedea ce face. Nu stiu daca va da declaratii. Elena a luat decizia sa ajunga in acest fel in Romania pentru a evita presa, ca dupa 20 de ore de zbor va dati seama ca nu este usor’, a spus Adrian Alexandrov .

În plus, Adrian Alexandrov are de gând să o ia de soție pe Elena Udrea, în viitorul apropiat.

‘Încercăm să programăm exact data, biserica, ziua, invitații, trebuie să o facem din moment ce a venit acasă. Naşii, ne gîndim, vedem. Mai trebuie să se recupereze, cu fusul orar, apoi vedem ce facem’, a mai adăugat el.

Fostul politician plecase în Costa Rica de la începutul anului 2018. Elena Udrea a fost arestată, în octombrie anul trecut, odată cu Alina Bica în Costa Rica, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României după condamnarea în dosarul Gala Bute, însă cele două au fost eliberate în preajma Crăciunului, după decizia Curții Constituționale privind completurile de 5 judecători.

Sursa: Digi24 

citește și...