Iubitul Andreei Antonescu a ajuns de urgență la spital! Ce a pățit Ștefan Manolache

04.01.2020, 10:56
Iubitul Andreei Antonescu a ajuns de urgență la spital! Ce a pățit Ștefan Manolache
Iubitul Andreei Antonescu a ajuns de urgență la spital! 

Anul 2020 nu a început bine pentru iubitul Andreei Antonescu! Ştefan Manolache și artista au ales să petreacă sărbătorile de iarnă la munte, dar un accident pe pârtia de ski la trimis pe bărbat direct pe patul de spital.

Iubitul Andreei Antonescu a ajuns de urgență la spital!

Ştefan Manolache a ajuns pe mâinile medicilor, pe 2 ianuarie, în urma unui accident pe pârtia din Azuga. Fostul reporter de la Antena 1 a povestit prin ce clipe grele a trecut.

‘Am hotărât să urcăm pe munte să o învăţ pe Bambolina (aşa o alintă el pe Andreea Antonescu, iubita lui, n.r.) să schieze pe pârtia Sorica. Toate bune şi frumoase, am urcat cu telecabina. Precizez că eu aici am învăţat să schiez, aici vin de 20 şi ceva de ani, ştiu pârtia foarte bine, ştiu regulile, n-aveam nici un motiv să ne îngrijorăm.

La un moment dat, ne-am oprit la jumătatea pârtiei să facem nişte poze, pentru că era un peisaj superb. Am băut o gură de apă, vin fiert, am râs, totul era bine. În mod normal n-ai voie să staţionezi pe pârtie, dar noi ne-am pus într-un colţ şi ne-am pus pe făcut fotografii. Nu ne-am gândit că ziua se va termina aşa de repede şi nasol’, a mărturisit partenerul solistei.

Ştefan Manolache a fost lovit la spate de o placă scăpată de sub control, de un alt turist. Salvamontiştii au fost cei care au sărit să îi acorde ajutor. Din nefericire, starea lui de sănătate nu este deloc bună.

‘La un moment dat, din vârful pârtiei coboară cu o viteză extraordinar de mare o placă destul de mare care m-a lovit în spate în zona lombară, în partea dreaptă. Durerea a fost mare, Andreea a paralizat de frică. Am avut noroc că unul dintre băieţii de la Salvamont era la 10 metri mai jos de noi şi a văzut toată faza, a venit repede la noi, mi-a scos schiurile din picioare, m-a pus într-o poziţie în siguranţă, le mulţumesc foarte mult că m-au ajutat repede.

Am ajuns la medicii de la Sinaia, la Ploieşti, m-am bucurat că s-au implicat în cazul meu. Norocul meu a fost că aveam în spate un rucsac cu apă şi vin fiert, date de mama la plecare. După ce m-au preluat, Andreea a coborât singură doi kilometri cu schiurile şi clăparii în picioare, ceea ce n-a mai făcut până acum. Ambulanţa ca şi băieţii de la Salvamont au ajuns repede. 

Din păcate, la spital am aflat că am şi alte probleme de sănătate, am o fractură la umăr, dar restul problemelor pe care le am vreau să le păstrez pentru mine. Bambolina şi cu tata au fost eroii zilei. Într-un timp scurt am ajuns la spital şi toată lumea a fost ok!’, a mai povestit bărbtul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Cu Bambolina la zăpada ???? #winter #happynewyear #happynewyear2020 #couplegoals #perfectday #couple #snow #winter

O postare distribuită de Stefan Manolache (@manolachestefan_) pe

citește și...