Iubita lui Speak, schimbare radicală de look. Fanii nu au fost prea încântați

04.07.2020, 12:30
Iubita lui Speak, schimbare radicală de look. Fanii nu au fost prea încântați
Iubita lui Speak, schimbare radicală de look. Fanii nu au fost prea încântați

Ștefania, iubita lui Speak, a trecut printr-o transformare de ook. Tânăra în vârstă de 22 de ani le-a arătat fanilor săi prin ce transformare a trecut.

În cele mai recente fotografii pe care le-a postat în mediul online, Ștefania apare cu un look total diferite față de cel pe care îl știau admiratorii săi. Artista a renunțat la părul brunet și s-a vopsit blondă, scurtându-și și din păr.

Nu toți o plac așa

În urma schimbării de look, Ștefania a pimit numeroase comentarii din parta celor acre o urmăresc pe rețelelel de socializare. Nu toți au fost încântați de tansformarea prin car a trecut iubita lui Speak.

”Clar nu”, ”E perucă sau chiar te-ai vopsit?”, ”Îmi plăcea mai mut brunetă”, ”Își stătea mai bine când erai brunetă”, ”Nu c red” Spune-mi că este o glumă”, ”Erai supebă brunetă”, ”Nu te prinde”, ”Nu cred că făcera așa schimbare radicală. Eu cred că e perucă”, ”Ești altă persoană”, ”T face mai bătrână”, ”Își stătea mult mai bine brunetă”, au fost doar câteva dinte reacțiile prietenilor virtuali ai Ștefaniei.

Ștefania s-a apucat de afaceri

Ștefania, în vârstă de 22 de ani, a lansat o colecție de încălțăminte care îi poartă numele.

Iubita lui Speak este și fotomodel pentru promovarea, pe internet, a sandalelor de vară cu talpă înaltă. O pereche de sandale din colecția Ștefaniei costă 369 de lei.

”Sunt atât de fericită să vă arăt unul dintre proiectele la care am lucrat în ultimul timp, prima mea colecție de încălțări, desenată de mine. Am ales fiecare detaliu, fiecare culoare, fiecare model, sunt atât de mândră de ce a ieșit! Sper din suflet să vă placă, vara asta”, a spus Ștefania.

Se pregătesc de nuntă

Speak și-a cerut iubita în căsătorie pe durata participării în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. Acum, cei doi artiști se pregătesc de nuntă. Speak și Ștefania au dezvăluit cine vor fi nașii lor de cununie. De asemenea, ei au stabilit ca chef Sorin Bontea să fie cel care le gătește la nuntă.

”Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin, aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei. Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin”, a declarat Speak.

citește și...