Iubita lui Speak s-a lansat în afaceri. Cât costă o pereche de sandale care îi poartă numele

10.06.2020, 10:39
Iubita lui Speak s-a lansat în afaceri. Cât costă o pereche de sandale care îi poartă numele

Ștefania, iubita lui Speak, s-a lansat în afaceri. Aceasta a lansat o colecție de încălțăminte.

 

Ștefania, în vârstă de 22 de ani, a lansat o colecție de încălțăminte care îi poartă numele.

Iubita lui Speak este și fotomodel pentru promovarea, pe Internet, a sandalelor de vară cu talpă înaltă. O pereche de sandale din colecția Ștefaniei costă 369 de lei, precizează click.ro.

”Sunt atât de fericită să vă arăt unul dintre proiectele la care am lucrat în ultimul timp, prima mea colecție de încălțări, desenată de mine. Am ales fiecare detaliu, fiecare culoare, fiecare model, sunt atât de mândră de ce a ieșit! Sper din suflet să vă placă, vara asta”, a spus Ștefania.

Au participat la ”Asia Express”

Speak și iubita lui, Ștefania, au format una dintre echipele care au participat la cel de-al treilea sezon al competiției ”Asia Express”.  Au fost una dintre cele mai competitive echipe din concurs. Cei doi au ajuns în finală, unde au fost învinși de perechea formată din chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, cu care cei doi sunt foarte buni prieteni.

Se pregătesc de nuntă

Speak și-a cerut iubita în căsătorie pe durata participării în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. Acum, cei doi artiști se pregătesc de nuntă. Speak și Ștefania au dezvăluit cine vor fi nașii lor de cununie. De asemenea, ei au stabilit ca chef Sorin Bontea să fie cel care le gătește la nuntă.

”Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin, aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei. Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin”, a declarat Speak.

citește și...