Îți mai aduci aminte de Nuți, bona din celebrul reality show cu Prodanca și Reghe? Cum arată acum și ce viață duce

25.07.2019, 17:07
Îți mai aduci aminte de Nuți, bona din celebrul reality show cu Prodanca și Reghe? Cum arată acum și ce viață duce
Nuți a fost întotdeauna îndrăgită de Anamaria

Cu siguranță că numele lui Nuți, bona lui Reghe Junior, a rămas întipărit în mintea telespectatorilor care-au urmărit reality show-ul despre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Între timp, viața femeii s-a schimbat, iar la asta a contribuit și șefa sa. 

Elena Fulgeanu, supranumită Nuți, a devenit celebră după ce a apărut în emisiunea despre familia Reghecampf, în postura de bonă a mezinului familiei, alintat Bebeto.

Anamaria Prodan i-a făcut „lipeala”

Anamaria Prodan a îndrăgit-o atât de mult pe Nuți, încât în 2010, atunci când femeia a demisionat, a depus eforturi pentru a o face să revină. I-a oferit o casă în Dubai, un salariu considerabil, cadouri luxoase și, acum cinci ani, a ajutat-o și în viața amoroasă, prezentându-i-l pe șoferul său, Victor, actualmente iubitul bonei. 

Nuți este și acum bona lui Reghe Junior și locuiește în Dubai, alături de iubitul său, mai tânăr cu 8 ani decât ea.

„Acum stau în Dubai. Avem în Abu Dhabi casă, unde stau Nuți cu Victor, Bebe și Luca. Și un apartament în Dubai… Reghe antreneaza în Dubai și de aia avem a doua casă acolo. Casa din Abu Dhabi rămâne până în vară, pentru că am acolo copiii la școală”, a declarat impresara de fotbal într-o emisiune TV. 

 

citește și...