Irinel Columbeanu s-a împăcat cu iubita cu 40 de ani mai tânără decât el

06.11.2019, 17:44
Irinel Columbeanu s-a împăcat cu iubita cu 40 de ani mai tânără decât el
Irinel Columbeanu s-a împăcat cu iubita

Irinel Columbeanu s-a împăcat cu iubita și au plecat într-o vacanță exotică. Cei doi s-au afișat recent împreună la un eveniment și totul părea să meargă foarte bine între ei. 

După ce s-au separat vreme de câteva luni, Irinel Columbeanu și manechinul Oana Cojocaru au apărut la un eveniment împreună, semn că s-au împăcat. 

Irinel Columbeanu și-a dus iubita în vacanță

Mai mult decât atât, Click scrie că afaceristul și iubita sa au plecat recent într-o vacanță exotică în țările arabe. 

Relația dintre fostul soț al Monicăi Gabor și manechinul a început în 2018 și a fost presărată cu mai multe despărțiri și certuri. Între cei doi este o diferență de vârstă de 40 de ani, motiv pentru care multe persoane au susținut că relația dintre ei nu o să meargă. 

„Eram la un Festival al Modei Europene, iar în acea seară, de 27 de aprilie, eu participam în calitate de spectator și am remarcat-o pe Oana, care defila pe scenă. Eu am reținut că avea o fustă albă, lungă, și privirea mea s-a oprit la fustă, după care am trecut mai sus, i-am reținut chipul. A doua zi am făcut o postare pe Facebook, intitulată «Moda și criptomonedele». Era un subiect controversat, iar la câteva zile am primit mai multe like-uri, printre care și de la o persoană pe nume Oana. Eu de obicei nu mă uit, dar așa s-a întâmplat atunci. Când am intrat pe profilul ei, am recunoscut că este chiar persoană pe care o căutăm. Deși nu îmi stă în obicei, dar am considerat că este politicos să îi cer prietenia și după vreo două ore am văzut că a acceptat-o, i-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am mulțumit, iar apoi am continuat discuția”, a povestit Irinel la o emisiune TV.

 

citește și...