Ipoteză șoc a familiei fetei găsită moartă pe plajă în Vama Veche!

03.07.2019, 15:51

Fata de 19 ani găsită moartă pe plaja din Vama Veche nu a putut fi înmormântată. Familia adolescentei a cerut autorităților o nouă autopsie, după ce pe trupul Mădălinei s-ar fi descoperit urme de violență.

Ipoteză șoc a familiei fetei găsită moartă pe plajă în Vama Veche!

Mădălina Ioana Banu a fost descoperită fără suflare pe 1 iulie 2019, în jurul orei 06.00 dimineața, în  zona ‘Baldachine’ de pe plaja Vama Veche.

Când s-a efectuat necropsia, polițiștii care au anchetat moartea fetei au declarat că pe trupul ei nu s-au găsit urme de violență. Medicii legiști au concluzionat că Mădălina s-a înecat. Acum, părinții fetei din satul Vâlcelele au cerut refacerea autopsiei fetei.

‘S-a anulat înmormântarea pentru că ea are urme de violenţă pe tot corpul. Au venit poliţiştii la criminalistică şi au spus să anuleze pentru reluarea autopsiei şi pentru alte probe. Au găsit trei suspecţi de crimă care acum se află în arest. În presă şi în ancheta de la morgă s-a spus că nu prezintă nicio urmă de violenţă şi ea este vânătă toată’, a spus o verişoară a Mădălinei, potrivit observator.tv.

Mădălina a fost găsită pe plaja din Vama Veche

Duminică noapte spre luni, Mădălina s-a distrat cu mai mulți prieteni, după care ar fi vrut să intre în mare pentru a face o baie, deși nu știa să înoate.

La fața locului, anchetatorii au găsit hainele fetei, inclusiv lenjeria intimă, dar și telefonul mobil al Mădălinei.

“În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la tânăra găsită decedată la Vama Veche în data de 1 iulie, vă comunicăm faptul că aspectele sesizate nu se confirmă.

Polițiștii din Mangalia au fost sesizați de către familia persoanei în cauză cu privire la anumite suspiciuni în ceea ce privește cauza decesului. Polițiști, împreună cu criminaliști au fost la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate nu se confirmă”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

 

citește și...