Ionel Ganea a divorțat! Primele declarații ale fostei sale soții

12.12.2019, 11:34
Ionel Ganea a divorțat! Primele declarații ale fostei sale soții
Ionel Ganea a divorțat! Primele declarații ale fostei sale soții

Fostul fotbalist Ionel Ganea a divorțat recent! Fosta sa parteneră a făcut primele declarații despre separare și problemele dintre ei. 

Deși au împreună doi copii, Dana și Ionel Ganea nu s-au mai înțeles, așa că s-a ajuns la divorț. Separarea oficială s-a produs chiar în urmă cu câteva zile, iar sentința a deranjat-o pe fosta parteneră a lui Ganea. 

Ionel Ganea a divorțat! Primele declarații ale fostei sale soții

Dana Iaru a făcut declarații despre divorț, în exclusivitate pentru Cancan. 

„Important este că sunt liberă, sănătoasă și copiii sunt alături de mine. Restul, ce o vrea Dumnezeu! Într-adevăr sunt dezamăgită de verdict. Nu voi face apel, nu îmi mai pierd vremea și nervii. Se vede clar influența lui. Nu pot concepe ca un judecător să respingă atribuirea casei până la partaj în contextul în care deținem trei case. Dar asta este! Să le folosescă domnul Ganea cu plăcere. Pot spune că îmi este rușine că este tatăl copiilor mei. Se poate vedea clar ce respect a avut față de familia lui. Dar, una peste alta, sunt mândră, bucuroasă și fericită că am avut curajul să merg până la capăt. Îi doresc sărbători fericite alături de singurătate”, a spus Dana.

Potrivit unor surse din apropierea celor doi, fostul internațional și-ar fi alungat soția, dar și fiica din casă! Ex-fotbalistul ar fi avut, de asemenea, o legătură sentimentală cu o altă femeie, mai scrie Cancan.

„Habar nu am cu cine trăiește. Și chiar nu mă interesează, este strict problema lui ce face cu viața personală. Pentru mine este un capitol steril. M-a dat afară din casă. Și pe mine, dar și pe fiică și nepot. Mie mi-a interzis să mai intru în vreo casă încă de anul trecut. Pe Ioana și pe nepotul meu i-a scos afară încă dinainte ca băiețelul să facă un an, mai exact pe 1 noiembrie”, a mai declarat fosta parteneră a lui Ganea.

 

citește și...