Ioana Simion a explicat de ce a plecat din casa lui Ilie Năstase

08.10.2019, 11:58
Ioana Simion a explicat de ce a plecat din casa lui Ilie Năstase
Ioana Simion a dezvăluit de ce a plecat din vila lui Năstase

Vestea că Ioana Simion a părăsit vila luxoasă a lui Ilie Năstase a luat prin surprindere pe toată lumea. Cea de-a cincea soție a fostului sportiv a explicat ce a determinat-o să se mute din căminul conjugal.

Ioana Simion a confirmat că a plecat din casa lui Năstase și acum stă cu chirie într-un apartament din nordul Capitalei. Femeia a dezvăluit, pentru Click, că nu a mai vrut să stea în acel loc din cauza energiilor negative din casă, sporite de faptul că fostele neveste ale lui Nasty au locuit acolo în trecut. 

Ioana Simion: „Simțeam niște energii negative, eram mereu agitată”

„Nu, nu m-am despărțit de Ilie dar, da, am plecat din acea casă. Să nu fiu înțeleasă greşit, casa e foarte frumoasă, însă nu suport ideea de a sta în acelaşi loc unde Ilie a stat cu toate cele patru neveste. De fiecare dată când mergeam acolo, simțeam niște energii negative, eram mereu agitată, nu aveam liniște și parcă într-o stare conflictuală permanentă. I-am spus și lui Ilie lucrul acesta și chiar înainte de cununia civilă am discutat că cel mai bine pentru noi ar fi să locuim în altă parte. Pentru că oriunde eram ok, numai în casa aceea nu. Parcă era ceva negativ acolo. Mi-a spus că e de acord, însă nu s-a mai întâmplat acest lucru. Motiv pentru care am făcut eu demersurile și mi-am găsit ceva cu chirie. Ilie vine aici, stăm împreună și mă simt mult mai liniștită”, a dezvăluit Ioana.

Ilie Năstase a primit această vilă în 1972 și de atunci a locuit acolo, alături de cele patru soții pe care le-a avut de-a lungul timpului, înainte de Ioana. Imobilul care valorează în jur de un milion de euro va ajunge la cele două fiice pe care Năstase le are cu Amalia. 

 

citește și...