Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au semnat actele de divorț! Cine le-a fost alături la notar

25.07.2019, 12:35
Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au semnat actele de divorț! Cine le-a fost alături la notar
Ioana și Alex au fost căsătoriți 12 ani

După ce în urmă cu o lună Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au hotărât să se despartă definitiv, divorțul a fost pronunțat oficial acum două zile. 

Cei doi actori s-au întâlnit la notar pentru a semna actele de divorț. Conform Libertatea, procedurile legale impuneau ca fiica lor să fie prezentă la semnarea actelor și să decidă cu cine vrea să locuiască. 

Ioana și Alexandru au custodie comună, iar Ruxi a ales să rămână alături de mama sa în vila familiei, la care Papadopol a renunțat în favoarea fiicei sale. Cu ocazia divorțului, fata și-a văzut tatăl pentru prima oară după trei luni. 

“Ruxi și-a întrerupt vacanța pentru a fi prezentă la divorțul părinților săi. A venit ieri bunica (n.r. – mama Ioanei) de la Sibiu cu ea. Așa e legea. A fost o formalitate, pentru că Ioana și Alexandru au optat să aibă custodie comună. A trebuit să fie Ruxandra întrebată cu cine vrea să locuiască și a răspuns, evident, că vrea să stea cu mama ei. Era oricum la alegerea ei. Ruxandra și Alexandru s-au revăzut, cu ocazia divorțului, după trei luni”, a dezvăluit un apropiat al familiei pentru Libertatea.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au cunoscut acum 15 ani pe platourile de filmare și au fost căsătoriți vreme de 12 ani. 

 

citește și...