Ioana Ginghină şi-a şocat fanii! La 42 de ani, vrea să ia cursuri de dans la bară

07.11.2019, 16:06

După divorţul de Alexandru Papadopil, Ioana Ginghină s-a schimbat complet.  Vedeta a descoperit că are o nouă pasiune, iar acum actriţa vrea să ia lecţii de dans la bară.

După ce a văzut un film în care este prezentată povestea unui grup de foste stripteuse care se îmbogăţesc, Ioana Ginghină s-a apucat de căutat cursuri de dans la bară şi este foarte încântată de această idee.

„Mai nou, după ce am văzut filmul «Hustlers» încerc să-mi găsesc undeva cursuri de dans la bară. Nu pentru că vreau să-mi schimb domeniul de activitate, ci pentru că sunt foarte mulți mușchi puși la muncă atunci când faci genul ăsta de sport. Plus că nu se știe niciodată ce rol vreodată voi primi, așa că mi s-a părut foarte interesant. Mi-am adus aminte că am și o prietenă care face deja asta și am zis că vreau și eu”, a spus Ioana Ginghină pentru Libertatea.

Ioana Ginghină a mărturisit că le apreciază foarte mult pe fetele care se ocupă cu dansul la bară şi mai mult decât atât, actriţa este conştientă de faptul că este multă muncă în spatele unui moment de genul acesta.

„O să le apreciez mai mult pe fetele care dansează la bară. Bine, le apreciam și așa, pentru că știu că este foarte greu ce fac ele”, a mai completat vedeta.
citește și...