Ioana Ginghină, sexy în costum de baie! Cu ce bărbat celebru se întâlnește actrița

03.07.2019, 16:51
Ioana Ginghină, sexy în costum de baie! Cu ce bărbat celebru se întâlnește actrița
Ioana strălucesțe după divorț

Ioana Ginghină a devenit din ce în ce mai activă în mediul online după divorțul de actorul Alexandru Papadopol. Astăzi, actrița a postat o fotografie care a făcut furori, însoțită de un mesaj cât se poate de îndrăzneț, adresat unui bărbat celebru.

Se pare că divorțul de Alexandru Papadopol nu a făcut-o pe Ioana să stea retrasă, ba dimpotrivă, bruneta este prezentă tot mai des pe rețelele sociale. 

Mesaj îndrăzneț pentru un alt bărbat

În această dimineață, Ioana a postat o fotografie în care apare întinsă pe un șezlong, bucurându-se de soare și de natură. Actrița poartă un costum de baie galben, din două piese, care lasă să i se vadă corpul armonios. 

„Mă pregătesc pentru întâlnirea cu Ed Sheeran ??? #summerfun #goodvibes #l❤️summer”, a scris fosta soție a lui Papadopol în dreptul pozei.

Artistul englez Ed Sheeran va susține primul concert din România diseară, pe Arena Națională, iar Ioana a împărtășit cu toată lumea bucuria de a-l vedea în carne și oase. 

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat acum nicio lună

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol și-au spus adio după 12 ani de căsnicie pe 20 iunie, atunci când au semnat la notar actele de divorț pe cale amiabilă. Cei doi s-au revăzut atunci după două luni în care au păstrat distanța. 

La câteva zile după despărțirea oficială, actrița a scris pe blogul personal despre schimbările din viața sa și a fetiței pe care o are alături de Papadopol.

„Divorțul mi-a schimbat copilul. Am încercat însă să țin lucrurile sub control, să-mi ascund emoțiile de Ruxandra, să nu vorbesc cu ea despre temerile mele, să mă lupt atunci când îmi vine să plâng. Nu vreau să vadă dacă și cât mă afectează această poveste cu divorțul. Însă nici nu încerc să fiu veselă tot timpul. Nu e normal, până la urmă nici asta. Dar trebuie să mențin un echilibru și asta nu este ușor. Asta poate că este cel mai greu, să-mi pun fața fericită atunci când mă copleșesc sentimentele triste. Când avem un soț, puteam să mă bazez și să-mi fac un program de câteva ore doar pentru mine. Seara, după ce o culcam pe Ruxi sau dimineața când nu o duceam eu la școală. Și pe vremea aceea stăteam mult cu ea, dar era totuși cineva care stingea lumina în urmă mea, dacă o uitam aprinsă. Acum lucrurile s-au schimbat mult!”, a mărturisit bruneta.

citește și...