Ioana Ginghină: ”Până la divorţ, eu am crezut că sunt o persoană foarte bună”

19.05.2020, 15:13
Ioana Ginghină: ”Până la divorţ, eu am crezut că sunt o persoană foarte bună”
Ioana Ginghină: ”Până la divorţ, eu am crezut că sunt o persoană foarte bună”

Ioana Ginghină a oferit detalii noi despre reația cu fostul ei partener de viață, Alexandru Papadopol, și despre ce s-a întâmplat în momentul divorțului.

Actrița Ioana Ginghină a fost căsătorită mulți ani cu actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță care se numește Ruxandra. Cei doi au ajuns la divorț după ce s-a aflat că Alexandru Papadopol are o relație cu actrița Adriana Titieni, fosta parteneră de viață a actorului Adrian Titieni.

Într-un interviu pentru life.ro, Ioana Ginghină a mărturisit că acum este în relații foarte bune cu cel care i-a fost partener de viață, Alexandru Papadopol.

”Da, să ştii că suntem în relaţii foarte bune şi am avut o căsnicie frumoasă, n-am de ce să nu vorbesc lejer despre el”, a declarat vedeta pentru sursa citată.


A reacționat urât la divorț

Ioana Ginghină a mărturisit că în momentul divorțului a descoperit la ea lucruri care au speriat-o.

”Şi noi am avut perioada grea. Eu m-am şi speriat de mine. Până la divorţ eu am crezut că sunt o persoană foarte bună. Nu m-am certat cu nimeni în viaţa mea până în acel moment, când am descoperit nişte feţe ale mele pe care nu le ştiam. Poate că trebuia să se întâmple şi asta tocmai ca să mai descopăr nişte lucruri la mine, dar după ce s-au consumat lucrurile am început să mă liniştesc.

Bine, eu am şi mai bine de 6 ani de când lucrez foarte mult la mine. Fac un an jumate de când merg la psiholog, dar am 6 ani de când fac tot felul de cursuri de dezvoltare personală, pe parte spirituală fac theta healing, merg la tot soiul de workshop-uri şi de life coach. Şi toate astea m-au ajutat foarte mult pentru că eu am un gând după care mă ghidez: viaţa e compusă din mai multe piese şi dacă nu-ţi merge bine într-o parte nu înseamnă că toate merg prost. Încerc să mă canalizez pe ce e bun şi de acolo să mă hrănesc, de acolo să îmi încarc bateriile”, a mai declarat actrița.

Fiica sa a ajutat-o foarte mult

Faptul că a fost nevoită, în momentul divorțului, să se ocupe de fiica sa, Ruxi, a ajutat-o foarte mult pe Ioana Ginghină.

”Aşa am făcut şi când a fost cu divorţul. A fost nebunia aia de vreo 2-3 luni, iar eu atunci m-am sprijinit foarte mult de Ruxi, dar nu în sensul să mă ajute ea în vreun fel, ci faptul că aveam foarte multă treabă cu ea: du-o la şcoală, ia-o de la şcoală, du-o la opţionale, fă teme cu ea. M-am axat foarte mult şi pe partea de business, pe toate lucrurile care mergeau şi nu le-am lăsat pe cele care nu mergeau în momentul acela să mă invadeze mai mult decât era cazul. Uşor, uşor lucrurile se vindecă. Trebuie să recunoaştem că timpul vindecă tot”, a încheiat vedeta.

citește și...