Ioana Ginghină: ”Ori eu sunt defectă și trăiesc într-o bulă, ori lumea nu știe să se mai distreze”

14.08.2020, 09:57
Ioana Ginghină: ”Ori eu sunt defectă și trăiesc într-o bulă, ori lumea nu știe să se mai distreze”
Ioana Ginghină: ”Ori eu sunt defectă și trăiesc într-o bulă, ori lumea nu știe să se mai distreze”

Actrița Ioana Ginghină este de părere că lumea nu mai știe să se distreze. Pe blogul său, artista explicat cum reușește ea să se relaxeze și să se simtă foarte bine chiar și pe timp de pandemie.

Ioana Ginghină a explicat că, în ciuda pandemiei de coronavirus care a afectat întreaga planetă, inclusiv țara noastră, ea reușește să aibă viață socială, chiar dacă în cerc restrâns.

”Ori eu sunt defectă și trăiesc într-o bulă, ori lumea nu știe să se mai distreze.
Da, ok, trăim vremuri grele, dar chiar așa suferință mare e pentru unii dintre voi, că nu nu mai putem merge în club, chiar așa tare simțim lipsa distracției în aglomerație?

Mă, eu nu o simt și pace. Vreau să dispară Covid-ul, să nu mă înțelegeți greșit, dar nu din cauză că nu pot să mai ies în cluburi sau la restaurant ci din cauză de libertate, de vacanțe și de siguranță în general.

Da, este adevărat că nu ieșeam nici înainte de pandemie în club, decât o dată la 4-6 luni când mai prindeam un Party Nostalgia, că de, vârsta maică, vârsta.
Pe ăia tinerii de le colcăie hormonii în ei, îi mai înțeleg, dar pe ăștia ca noi, chiar nu-i înțeleg.

De ce? Păi că eu nu pot spune că mor de plictiseală, o dată ca am muuultă treabă, dar am și viață socială , ce e drept, doar cu prietenii și familia, deci suntem un cerc destul de restrâns”, a povestit vedeta în mediul online.


Organizează întâlniri cu prietenele acasă la ea

Vedeta le-a făcut și câteva recomandări prietenilor virtuali în ceea ce privește organizarea de petreceri și modul în care își pot petrece timpul.

”Am transformat ieșirile noastre cu fetele în întâlniri acasă, cu fata, adică cu o prietenă sau două, maxim patru, că de, e pandemie.

Da, chiar așa, încă mai ținem girls night.

Și poate vrei să zici că te plictisești și de asta într-un final, da nu e chiar așa dacă ai puțină imaginație și chef de distracție, unde mai pui ca ideile de mai jos pot fi făcute și virtual, așa că uite câteva dintre îdeile mele: Sangria Night, Movie Night, Pajama Party, Spa Night, Cooking Class”, a adăugat actrița pe blogul său.

citește și...