Ioana Ginghină l-a invitat pe Alexandru Papadopol să petreacă ajunul Craciunului cu ea și actualul iubit: ”Nu văd de ce nu s-ar putea întâmpla și acest lucru”

23.12.2021, 18:12

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol sunt din nou împreună de sărbători, la doi ani după despărțire. Actrița l-a invitat pe fostul soț să petreacă sărbătorile de iarnă acasă la ea, alături de fiica lui, dar și de actualul iubit al vedetei.”Nu văd de ce nu s-ar putea întâmpla și acest lucru”, spune Ioana.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat în anul 2019, moment în care au decis să pună capăt mariajului lor de 14 ani. Au ales să rămână în relații amiabile, mai ales că la mijloc se află fiica lor, Ruxi. Adolescența locuiește în prezent alături de mama sa, însă are o legătură specială și cu tatăl său.

După divorț, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au rămas în relații bune. Chiar dacă cei doi și-au refăcut viețile, Ioana Ginghină a mărturisit că i-a propus lui Alexandru Papadopol să petreacă în ajunul Crăciunului pe la ea și fiica lor.

Ioana Ginghină l-a invitat pe Alexandru Papadopol să petreacă ajunul Crăciunului la ea acasă

În prezent, Ioana Ginghină locuiește împreună cu fiica ei, dar și cu actualul său partener, Cristi, în vila pe care a avut-o împreună cu Alexandru Papadopol.

„Ruxandra are o scrisoare foarte lungă pentru Moș Crăciun. Și Moș Crăciun spune că le-a atins pe toate, ca de obicei. De când este mică, Moș Crăciun o surprinde cu tot ceea ce-și dorește. Așadar, și-n acest an va fi la fel. Își dorește o grămadă de lucruri: de la haine, accesorii, încălțări, tot soiul de costume de personaje care ei îi plac foarte mult din serialele pe care le urmărește… cosmetice, machiaje… Dar Moșul s-a pregătit din timp să o surprindă.

Ruxandra face Sărbătorile cu noi, cu mine și cu Cristi. Dar va ajunge și pe la tatăl ei, la un moment dat. Încă nu am făcut un program bătut în cuie. În principiu, suntem în discuții dacă Alexandru va trece în seara de ajun pe la noi, să ciocnească un pahar cu noi și să o îmbrățișeze pe Ruxi. Nu văd de ce nu s-ar putea întâmpla și acest lucru”, a declarat Ioana Ginghină pentru Ciao, relatează VIVA!

Ioana Ginghină își dorește să devină din nou mamă

Vedeta a vorbit recent și despre aducerea pe lume a unui copil. Ioana susține că își mai dorește un copil cu partenerul ei.

„Dacă până la 45 de ani vine acest copil, este bine venit. După, probabil că nu o să mai încerc. Mi se pare că asta a fost vârsta limită la care mi-aș fi dedicat-o îngrijirii unui copil. Mi se pare că după aceea sunt prea în vârstă ca să mai am energia necesară de a mai crește un copil, și nu e vorba de răbdare, am răbdare că lucrez cu copii tot timpul„, a mai spus actrita pentru sursa citata.

citește și...