Ioana Ginghină, încă o lovitură dură după divorțul de Alexandru Papadopol! Ce a pățit vedeta

09.07.2019, 17:35
Ioana Ginghină, încă o lovitură dură după divorțul de Alexandru Papadopol! Ce a pățit vedeta
Ioana Ginghină, încă o lovitură dură după divorțul de Alexandru Papadopol!

Divorțul dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol a șocat pe toată lumea. Cei doi au format un cuplu timp de 12 ani și au împreună o fiică. Cu toate că erau considerați un cuplu model, aceștia au decis să meargă pe drumuri separate.

Ioana Ginghină, încă o lovitură dură după divorțul de Alexandru Papadopol!

În vreme ce actorul e rezervat și nu vrea să dea declarații despre divorț, Ioana Ginghină a recunoscut că nu îi este tocmai ușor și că ar fi vrut să aibă prietenii aproape de ea.

Însă aceasta se confruntă cu o situație mai neplăcută. Vedeta a dezvăluit că, de când a încheiat relația cu soțul ei, care scârțâia de ceva timp, prietenii au părăsit-o.

Ioana Ginghină a spus că acum își dă seama cu adevărat cine i-a fost alături și cine nu în toate momentele grele. Actrița a postat un mesaj dur pe blogul ei personal.

„Este usor sa fii un prieten bun atunci cand viata merge ca pe roate, cand viata reala este aproape la fel de minunata pe cat o aratam pe Instagram sau Facebook. Vacante, cadouri, iesiri romantice, poze de familie cu gura pana la urechi… hmmm… adevarate sau nu ele ne fac sa credem ca viata noastra este perfecta si atunci suntem prietenii perfecti.

Si deodata ceva se strica, unul dintre noi divorteaza… Atunci sita cerne si raman doar cei care sunt prieteni cu adevarat. Mie mi se intampla asta acum. Este extraordinar va spun. Incep sa dispara anumiti prieteni insa apar cei pe care ii aveai inainte de casatorie, cei cu care ai baut in facultate sau cu care te aveai bine pe la filmari pana sa apara EL.

Cei care apar atunci cand viata ta devine dezordonata, cand nu ne mai putem permite sa iesim ca inainte, acestia sunt prietenii adevarati. Poate nu au timp intotdeauna sa te vada, insa pentru o conversatie incurajatoare pe whatapp sunt intotdeauna disponibili.

Parca simt cand iti este rau si atunci suna sau iti trimit un gif vesel care sã te scoata din starea de rahat in care erai. Si nu te judeca, dar nici nu mint. Nu sunt minciuni intre voi.Poti sa le spui orice despre tine si ei iti vor spune ca nu esti nici prima si nici ultima care face asta”, a scris actrita.

 

citește și...