Ioana Ginghină: „Bag mâna în foc că Alex Papadopol nu m-a înșelat!”

15.09.2019, 14:49
Ioana Ginghină: „Bag mâna în foc că Alex Papadopol nu m-a înșelat!”
Ioana Ginghină este convinsă că Alex Papadopol nu a înșelat-o

Ioana Ginghină a vorbit recent despre relația pe care Alexandru Papadopol o are cu actrița Adriana Titieni. Femeia e convinsă că fostul său soț nu a înșelat-o și a explicat și de crede asta. Revenită recent dintr-o vacanță pe meleaguri grecești, alături de fiica sa și de câteva prietene, Ioana Ginghină a dezvăluit că se simte mai bine acum și are moralul mult mai ridicat.

„Mă simt perfect. După divorț am fost dărâmată, dar acum, după vacanță, pot să spun că am un moral foarte bun. Am făcut niște injecții cu botox, într-adevăr, și mi-am revenit ca prin minune”, a spus Ioana. 

Ioana Ginghină: „Bag mâna în foc că Alex Papadopol nu m-a înșelat!”

Actrița a vorbit și despre relația fostului său soț cu Adriana Titieni: „Eu bag mâna în foc că Papadopol nu m-a înșelat. Noi nu mai eram de mult timp împreună, înainte să anunțăm divorțul. A avut timp să-și facă o relație cu Adriana!”.

Ioana a abordat și subiectul primului său mariaj: „S-a spus că mereu am fost părăsită! Au fost multe neadevăruri. Săracul om are familie, cum s-o fi simțit! Eu am rămas în relații ok cu foștii soți. Și cu Alexandru acum mă înțeleg mai bine ca în timpul ultimelor luni din căsnicie. Nu avem resentimente!”.

 

citește și...