Ioana Ginghină, adevărul despre momentul în care a văzut imaginile cu Alexandru Papadopol și Adriana Titieni

18.09.2019, 13:33

În urmă cu o lună, Alexandru Papadopol a fost surprins în timp ce se săruta în plină stradă cu Adriana, fosta soţie a actorului Adrian Titieni.

Ioana Ginghină, adevărul despre momentul în care a văzut imaginile cu Alexandru Papadopol și Adriana Titieni

Actorul a divorțat de Ioana Ginghină după 12 ani de mariaj, iar acum trăiește o frumoasă poveste de iubire cu partenera lui de scenă.

Fosta soție a lui Alexandru Papadopol a vorbit despre momentul în care a aflat că Alexandru Papadop-ol are o relație cu Adriana Titieni. Vedeta a recunoscut că și-a sunat fostul partener pentru a-l anunța de imagini, însă el nici măcar nu știa.

Ioana Ginghină a mărturisit că bănuia că soțul ei are o altă relație extraconjugală. De mai bine de un an de zile, nu mai erau fericiți împreună, iar Alexandru Papadopol a fost cel care a vorbit pentru prima dată despre o posibilă separare.

„Nu mi-a fost ușor și i-am spus si lui. Prima dată când am aflat am sunat psihologul, ca să știu cum să fac cu Ruxi. Și apoi l-am sunat pe el, nu știa că au apărut imaginile cu el. Era și el terminat, nu avea niciun chef să se vadă chestia aia. Cumva nu mi-a picat bine, dar oricum bănuiam ceva, mai mult m-am gândit ce zice lumea”, a declarat Ioana Ginghină într-o emisiune de televiziune.

citește și...