Ioana Filimon, terorizată de iubitul turc: “Nu s-au oprit ameninţările”

05.11.2019, 14:12

De la dragoste la ură a fost doar un singur pas între Ioana Filimon şi iubitul turc. Vedeta a încheiat relaţia cu partenerul său print-un scandal monstru, iar la câteva luni de la despărţire se pare că securea războiului nu a fost îngropată.

De când s-a despărţit de iubitul turc, Ioana Filimon încearcă să își vadă liniștită de viață. Fosta miss România mărturisește că familia i-a fost alături în tot acest timp şi mai mult decât atât în continuare duce o luptă pe cale legală cu fostul partener.

„Eu sunt bine. Încerc să fiu bine, încerc să trec peste o perioadă care a fost, nu neapărat, grea. Când vezi că se spun atâtea minciuni, iar tu stai în faţa televizorului şi le vezi, na… Nici nu am vrut să ies sa declar nimic, lăsăm legea să acţioneze şi poliţia sa îşi facă datoria și de acum încolo, să fim sanătoşi cu toţii. Cred că multe fete ar putea învăţa din experienţa mea, pentru că poţi să o păţeşti.

Nu s-au oprit ameninţările, dar să fim sănătoşi, că boala vine. Eu ştiu prea bine ce s-a întâmplat, familia mea la fel, aşa că dacă cineva consideră că eu sunt exact aşa cum mă descrie acel domn, treaba lor. Familia mi-a fost tot timpul alături, indiferent de ce prostii mai fac”, a spus Ioana Filimon, potrivit spynews.ro

Turcul este fostul iubit al Otiliei Bilionera

Fosta Miss România și-a început povestea de dragoste cu turcul bogătaș după ce Otilia Bilionera i-ar fi povestit la o emisiune TV despre el, spun unele zvonuri.
Otilia şi milionarul s-au despărţit, însă în cazul lor lucrurile au fost clare, iar la scurt timp de la acel moment, Ioana Filimon şi cel care era cunoscut lumii ca fiind iubitul Otiliei Bilionera și-au asumat relația și se afișau împreună la diferite evenimente.

 

citește și...