Ioana Filimon lămureşte situaţia cu fostul iubit: “Eu zic să se potolească”

09.11.2019, 13:10

Ioana Filimon încă nu şi-a ]ncheiat socotelile cu fostul iubit turc. Fosta miss România aşteaptă să se ia o decizia şi la nivel de instanţă pentru a putea să îşi continue viaţa liniştită.

Ioana Filimon a trecut prin clipe grele după ce s-a despărţit de partenerul său. Bruneta ar fi fost sechestrată de omul de afaceri cu care a trăit o poveste de iubire pentru o perioadă scurtă de timp.

Mai mult decât atât, bărbatul a făcut o serie de dezvăluiri în spaţiul public despre fosta miss, iar bruneta a hotărât să acţioneze pe cale legală pentru a încheia scandalul cu acesta.

“Nu am vrut să fac o telenovelă din tot subiectul acesta. Am vrut să se încheie cât mai repede, dar el nu a încetat. A continuat să mintă! Pentru orice chestie eu am dovezi (…) Nu ai cum să iubeşti o persoană după o lună-două… E normal că a fost ceva la mijloc. Nu m-am dus la el pentru că era milionar, mie chiar mi-a plăcut de el la momentul respectiv”a explicat Ioana Filimon pentru Antena Stars.

Turcul este fostul iubit al Otiliei Bilionera

Fosta Miss România și-a început povestea de dragoste cu turcul bogătaș după ce Otilia Bilionera i-ar fi povestit la o emisiune TV despre el, spun unele zvonuri.
Otilia şi milionarul s-au despărţit, însă în cazul lor lucrurile au fost clare, iar la scurt timp de la acel moment, Ioana Filimon şi cel care era cunoscut lumii ca fiind iubitul Otiliei Bilionera și-au asumat relația și se afișau împreună la diferite evenimente.
citește și...