Ioana Blaj, momente de groază în Halkidiki! Cum a surprins-o furtuna devastatoare

11.07.2019, 16:23
Ioana Blaj, momente de groază în Halkidiki! Cum a surprins-o furtuna devastatoare
Ioana încă nu și-a revenit din șoc

Ciclonul care a lovit ieri Halkidiki a lăsat în urmă un dezastru. Zeci de persoane au fost rănite și două au murit, iar turiștii și localnicii au trăit o spaimă soră cu moartea. Și actrița Ioana Blaj a fost surprinsă de teribila furtună și spune că încă nu și-a revenit din șoc. 

Aflată în vacanță alături de soțul său Ducu Ion și de cei băieți ai lor, actrița din „Fructul Oprit” se relaxa în familie și se bucura de peisajul încântător unde își petrecea concediul atunci când iadul s-a dezlănțuit. Furtuna care a lovit Halkidiki i s-a părut desprinsă din filmele horror și totul s-a desfășurat extrem de repede. 

„Aseară stăteam liniștiți la o tavernă în port, mâncam aperitivele, când a venit furtuna, un vânt foarte puternic (120 km/h) și s-a luat curentul. Copiii au început să țipe. I-am luat pe sus pe Filip și căruciorul lui Tudor și l-am băgat pe prima ușă pe care am găsit-o. Am nimerit în bucătăria unui restaurant. Toată lumea era în panică. Zburau acoperișurile, zburau pahare și sticle de pe mese și bucăți din copaci. Pentru câteva minute nu l-am găsit pe Ducu, care era cu Tudor. Într-un final ne-am întâlnit. Tremuram din toate încheieturile, abia mă țineam pe picioare. Filip urla cât putea de tare de teamă, alături de alți copii pe care îi încercau aceleași emoții. A durat totul cam 15-20 min. Când s-a oprit, l-am pus pe Tudor în cărucior, pe Filip în spatele lui Ducu și am început să fugim până la hotel (cam 10 min de mers pe jos). Apa era până la glezne, întuneric beznă. Ne împiedicam de crengi rupte, ghivece enorme, șezlonguri care zburaseră. Când am ajuns în hotel, am constatat că nu merg lifturile și trebuie să urcăm 5 etaje cu căruciorul și copiii. În cameră era apă peste tot… Am avut senzația că trăiesc un film horror care nu se mai termină”, a mărturisit actrița pe Facebook.

citește și...