Ioan Niculaie, în scandal cu fosta logodnică! Afaceristul a dat-o în judecată și îi cere banii înapoi. Cum se apără tânăra

11.09.2020, 21:01
Ioan Niculaie, în scandal cu fosta logodnică! Afaceristul a dat-o în judecată și îi cere banii înapoi. Cum se apără tânăra
Ioan Niculaie, în scandal cu fosta logodnică! Afaceristul a dat-o în judecată și îi cere banii înapoi. Cum se apără tânăra

Un nou scandal zguduie lumea mondenă din România! Ioan Niculaie, în vârstă de 62 de ani, se află în scandal cu fosta logodnică, o celebră creatoare de modă. Afaceristul este foc și pară și a dat-o în judecată pe Alexandra Copilu pentru a-și recupera banii pe care i-a dat tinerei în timp ce se afla la închisoare.

Ioan Neculaie, cunoscut ca un mare ‘Don Juan’, a început povestea de iubire cu Alexandra în urmă cu mai bine de șapte ani. Deși afaceristul din Brașov a fost arestat, creatoarea de modă a rămas alături de el. Când a fost dus la pușcărie, Ioan Neculaie a mărturisit că Alexandra i-a promis că îl va aștepta să iasă.

Ioan Niculaie, supărat tare pe fosta logodnică

„Mi-a spus că mă va aștepta până la ispășirea pedepsei și că ne vom construi un viitor împreună!”, a spus Neculaie, scrie Cancan.ro. 

Cu toate că avea de gând să o ia de soție, Ioan Neculaie suspecta că femeia îl înșală, așa că a angajat un detectiv să o urmărească. În acest mod, bărbatul a aflat că Alexandra Copilu îl ‘traducea’ cu nimeni altul decât regele vinului din România.

Supărat la aflarea veștii, milionarul a rupt logodna și i-a cerut înapoi inelul scump pe care i-l dăruise tinerei. Mai mult de atât, el a decis să se răzbune și a dat-o în judecată. În fața magistraților, Neculaie a mărturisit că vrea înapoi aproximativ 50.000 de euro de la Alexandra Copilu.

În schimb, tânăra se apără și spune că nu l-a înșelat niciodată: ‘El a făcut un proces cum că i-am făcut o înșelăciune, ceea ce nu e adevărat. Am stat 6 ani împreună, îți dai seama că m-a ajutat financiar, nu se pune problema. Dar eu niciodată nu i-am cerut bani pentru diverse lucruri care nu erau adevărate. M-a ajutat să-mi mobilez casa, dar cât a costat atât i-am cerut!’, a susținut Alexandra Copilu.

De asemenea, creatoarea de modă a dezvăluit că ea a fost cea care a pus stop relației, iar Ioan Neculaie nu vrea acum decât să se răzbune.

Fosta iubită neagă acuzațiile

‘Când a ieșit din închisoare a venit după mine și a zis să-mi închei relația că altfel mă bagă la închisoare și mi-a intentat procesul ăsta! A fost gelos, e foarte orgolios, nu suportă să piardă sub nicio formă și nu suportă nicio despărțire. Iar atunci când nu e totul cum vrea el… vine sfârșitul lumii!‘, a mai declarat fosta iubită a lui Ioan Neculaie pentru știrilekanald.ro.

Ioan Neculaie a stat închis șapte luni la Penitenciarul Codlea, iar când a fost eliberat, și-a schimbat total înfățișarea. A investit enorm în operații estetice, care l-au transformat total. Și-a injectat botox pentru riduri, și-a vopsit părul și și-a lăsat barba să crească!

Fosta logodnică mai spune că l-a ajutat enorm cât a fost închis. ‘Nu voia să se predea. Eu i-am spus: Domnule, sunt șase luni, trec repede, te faci de rușine! Eu m-am dus după el în Bulgaria ca să-l conving!’, a mai pretins Alexandra Copilu.

Ioan Niculaie este unul dintre cei mai bogați români, cu o avere estimată la aproape 80 de milioane de euro. În trecut, el a mai fost implicat într-un scandal major. Numele lui apărea într-un dosar de prostituție, din care făceau parte mai multe vedete din showbiz.

citește și...