INML a făcut anunțul. Cui aparțin oasele găsite în liziera din pădurea din Caracal! Nu au reușit să identifice un singur lucru

18.09.2019, 18:01

Institutul Naţional de Medicină Legală au făcut anunțul în legătură cu fragmentele osoase găsite în liziera din pădurea de la Caracal. Aceștia au concluzionat că toate aparțin unei singure persoane, de sex feminin, cu vârsta între 15-19 ani.

INML a făcut anunțul. Cui aparțin oasele găsite în liziera din pădurea din Caracal! Nu au reușit să identifice un singur lucru

De asemenea, toate fragmentele osoase găsite în curtea lui Gheorghe Dincă sunt de origine animală. Nici acum, experții INML nu au reușit să identifice un ADN, mai exact cui aparțin oasele din pădure. Conform criminaliștilor, acestea nu aparțin Alexandrei Măceșanu.

‘Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:  La data de 18.09.2019, Institutul Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici”.

Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019, în zona de lizieră de pădure amplasată pe terenul staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal ca fiind locul unde a aruncat mai multe fragmente osoase ce au fost identificate şi ridicate.

Din concluziile raportului de expertiză rezultă faptul că, fragmentele osoase şi fragmentele dentare expertizate provin de la scheletul unei singure persoane de sex feminin la care se estimează vârsta biologică la momentul decesului de circa 15-19 ani.

Resturile scheletale şi dentare identificate în liziera pădurii staţiunii agricole Caracal provin de la o altă persoană decât cea descoperită la data de 26.07.2019. De asemenea, la aceeaşi dată, Institutul Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase descoperite în toate perimetrele cercetate în locuinţa inculpatului şi a excavaţiilor efectuate în incinta imobilului, în perioada 12.08.2019 – 28.08.2019′, se arată în comunicatul transmis de DIICOT.

citește și...