Informaţie şocantă despre Alexandra Măceşanu! ‘A fost la un pas să iasă din casa lui Dincă’

30.08.2019, 16:35

Alexandra Măceșanu a apelat serviciul de urgență 112 în ziua de , la ora 11:05, reclamând că a fost răpită, sechestrată și violată într-o casă din Caracal.

Informaţie şocantă despre Alexandra Măceşanu!

De-a lungul întregii zile, Poliția a încercat să identifice locul în care se afla Alexandra, dar a reușit acest lucru abia în cursul nopții următoare, și a putut executa un mandat de percheziție abia a doua zi la orele 6.

În urma anchetei preliminare, a fost arestat proprietarul imobilului respectiv, Gheorghe Dincă, care a recunoscut că a ucis-o pe fata de 15 ani. 

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a făcut noi dezvăluiri şocante despre nepoata sa. Se pare că adolescenta reuşise să se elibereze din sârma şi lanţul cu care era legată şi a fost la un pas să iasă din casa lui Gheorghe Dincă.

Acest copil a reușit, înainte să apară această brută sau altul, a apucat să se dezlege. La telefon cu nemercinicul de polițist Pistol, a încercat şi a reuşit să se dezlege de sârmele cu care era legată la picioare şi a reușit să rupa lanțul, pentru că era legată şi cu un lanț. Alexandra a reușit să fie singură în casa aia şi să încerce să iasă. Din păcate, nu a reușit să facă acest lucru pentru că afară erau doi câini lupi şi nu a avut curajul să facă acest pas. Este greu de imaginat pentru orice ființă umană prin ce a trecut copilul acesta.

Este greu de imaginizat acest lucru pentru orice ființă umană,  dar pentru mine, acest episod pe care l-am aflat, că a reușit să se elibereze şi sa încerce să-şi salveze viața cu calmul unui copil de 15 ani pe care, probabil, nicio persoană de 70 de ani nu îl are, a fost lucrul care m-a impresionat cel mai mult. Și pentru că a avut acest curaj și această rezistență, vă spun că voi lupta până în ultima clipă, dincolo de orice clanuri și de orice altceva, să o găsesc vie.

Atunci când am aflat asta, astăzi (joi), am plâns în hohote. Nu mi-a venit să cred că acest copil a fost la un pas să iasă din acea casă, că s-a eliberat, dar că nu a reușit. Alexandra mi-a arătat că este cel mai puternic om pe care l-am cunoscut vreodată. Iar acest lucru le va da încredere părinților ei că dacă fata este în viață, va ști să lupte pentru viața ei’, a declarat Alexandru Cumpănaşu într-un live pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Antena3.ro

citește și...