Informație de ultimă oră despre oasele găsite în curtea suspectului de la Caracal! Ce s-a aflat

31.07.2019, 17:53
Informație de ultimă oră despre oasele găsite în curtea suspectului de la Caracal! Ce s-a aflat
Oasele găsite acasă la Dincă aparțin unui copil

Potrivit unor surse din ancheta cazului de la Caracal, expertiza osemintelor găsite în curtea criminalului de la Caracal a scos la iveală primele rezultate. 

Astfel, oasele găsite ar fi de natură umană și ar aparține unui copil. Mai mult, experții de la IML se pare că au reușit să afle că osemintele ar fi ale unei fete cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani, cu talie mică, probabil copil. 

Specialiștii de la IML încearcă acum să stabilească vârsta persoanei căreia îi aparțin osemintele găsite în casa lui Gheorghe Dincă. Șeful DIICOT a declarat public, în urmă cu scurt timp, că fetele dispărute din județul Olt s-ar putea afla încă în viață. Felix Bănilă a declarat că perchezițiile din curtea inculpatului au fost finalizate și victimele nu se află acolo.

„Până nu avem informații certe că una sau ambele victime au fost omorâte, nu putem neglija varianta că ar fi în viață”, a declarat acesta.

Cercetările continuă în cazul de la Caracal. Suspectul Gheorghe Dincă a fost dus, în cursul zilei de astăzi, la Spitalul Penitenciarului Jilava, pentru a fi supus unui test poligraf. 

 

citește și...