Informație de ultimă oră! Cine se afla în casa lui Gheorghe Dincă în timp ce Alexandra Măceșanu suna la 112

13.08.2019, 13:10

Apar noi detalii cutremurătoare în cazul Caracal! Anchetatorii încearcă acum să caute rămășitele osoase ale Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani răpită de Gheorghe Dincă, în data de 24 iulie.

Informație de ultimă oră! Cine se afla în casa lui Gheorghe Dincă în timp ce Alexandra Măceșanu suna la 112

Fata a sunat disperată la 112, la o zi după ce fusese sechestrată. Ultimele cuvinte ale Alexandrei când a sunat la numărul de urgență au fost “Vine, vine…”!

Inițial, s-a crezut că este vorba despre Gheorghe Dincă, care se întorsese acasă. Luni seară, 12 august, în emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3, a fost lansată o nouă ipoteză cutremurătoare.

‘Eu, aflând că nevastă-sa lui Dincă este din aprilie în ţară, este foarte posibil ca tocmai ea să fi intrat în casă atunci. Cineva de la 112 sau poliţie l-a anunţat pe nemernicul ăsta că fata a sunat la 112. Este co-autor la crimă!‘, a spus jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan la Antena 3.

Fostul avocat al lui Gheorghe Dincă a mărturisit că soția criminalului a locuit alături de acesta în casa groazei, în perioada în care Luiza Melencu a fost răpită. Din primele informații, se pare că femeia s-a întors după 15 aprilie și a stat aproximativ o lună cu Dincă.

‘A locuit în casă timp de o lună, de la sfârșitul lunii aprilie până la sfârșitul lunii mai, soția inculpatului a locuit acolo. Nu a observat nimic obișnuit față de ceea ce era în trecut, iar cu privire la fapte nu a bănuit timp. Când am purtat prima discuție cu dânsa mi-a spus că a fost o surpriză și pentru ea și că nu-i venea să creadă că soțul ei a făcut așa ceva’, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul numit din oficiu la începutul anchetei împotriva lui Gheorghe Dincă.

Familia lui Gheorghe Dincă a fost audiată la Caracal, însă aceștia au declarat că nu se aflau în localitate, ci la Arad.

citește și...