Informație bombă în ancheta de la Caracal! Telefonul lui Dincă, urmărit în cazul dispariției Luizei

03.08.2019, 13:27
Informație bombă în ancheta de la Caracal! Telefonul lui Dincă, urmărit în cazul dispariției Luizei
Ghoerghe Dincă avea în casă 3 telefoane

O informație nouă zdruncină ancheta de la Caracal. Unul dintre telefoane aflate la domiciliul lui Dincă a fost urmărit de procurori în cazul Luizei Melencu, fata dispărută în luna aprilie. 

Potrivit Libertatea, anchetatorii au identificat proprietarul telefonului abia pe 26 iunie, atunci când au găsit dispozitivul acasă la suspect. 

La foarte puțin timp de la dispariția Luizei Melencu, bunicul fetei a fost sunat și i s-a spus că adolescenta este în regulă și că va pleca peste hotare. Odată cu transferul dosarului la DIICOT Craiova, pe 5 iunie, anchetatorii au făcut cercetări în legătură cu telefonul și cartela folosite pentru a-i suna pe cei din familia Melencu. 

„Au ajuns la un vânzător din târg și la un om care vindea telefoane și cartele, dar nu l-au putut identifica pe clientul care le-a cumpărat”, a dezvăluit pentru Libertatea o sursă din dosar. 

„DIICOT Craiova a lucrat la dosarul Luizei aproape în fiecare zi”

„DIICOT Craiova a lucrat la dosarul Luizei aproape în fiecare zi și e o minciună când se spune că nu s-a făcut nimic. De exemplu, în privința mașinii Renault Megane pe care o suspectau, au trimis fotografia la specialiștii criminologi, încercând să fie mărită, ca să afle numărul de înmatriculare, ceea ce nu a fost posibil”, au mai spus sursele judiciare.

La momentul descinderii polițiștilor la locuința suspectului, în casă au fost găsite „cel puțin trei telefoane”, unul dintre ele fiind deja în dosarul privind dispariția Luizei. 

 

citește și...