Incredibila vilă din Los Angeles a lui Sylvester Stallone, în valoare de 22,5 milioane de dolari, scoasă la vânzare

22.12.2022, 20:01

Actorul newyorkez Sylvester Stallone și-a scos la vânzare ultima vilă din Los Angeles (SUA). După ce, în ultimele luni, i-a vândut lui Adele impresionanta sa casă din același oraș pentru 50 de milioane de dolari, acum vrea să facă același lucru cu a doua sa proprietate de pe coasta de vest a Statelor Unite.

Acest conac, situat în San Fernando Valleys, Los Angeles, a fost achiziționat de actorul din ‘Rocky’ anul trecut. Se pare că a regretat că a cumpărat-o, iar prețul cerut este de 22,5 milioane de dolari. În cazul în care vânzarea s-ar realiza, el ar obține un profit de patru milioane de dolari.

Starul din Rocky a cumpărat proprietatea în martie 2022 împreună cu soția sa Jennifer Flavin pentru 18,2 milioane de dolari, chiar înainte ca aceasta să ceară divorțul (deși ulterior s-au împăcat). Acum, cuplul a scos din nou conacul la vânzare și speră să obțină un ușor profit, având în vedere noul preț cerut de 22,5 milioane de dolari, transmite LATimes.com.

Aceasta este casa lui Sylvester Stallone scoasă la vânzare

Această proprietate are o clădire principală, o casă de oaspeți, o cabană, un grajd și o livadă proprie. Alte camere cu o grădină mare, piscină și zonă de grătar. În plus, pentru a intra în conac, trebuie să treci mai întâi printr-o poartă și o cale care o separă de ochii celorlalți și de paparazzi.

Interiorul casei are un tavan boltit în camera de zi, sala de mese cu un șemineu, camera de zi cu un proiector, sală de gimnastică. În dormitorul principal veți găsi un dressing dublu, un salon, dulapuri supradimensionate și un balcon privat.

De ce Sylvester și Jennifer vând proprietatea

Proprietatea are peste 10.400 de metri pătrați de spațiu de locuit, inclusiv 4 dormitoare și 6,5 băi. Se află pe un teren de 2,26 acri de pământ cu vedere întinse la munți.

Printre facilitățile sale se numără o piscină, un home theater, o sală de gimnastică interioară, o bucătărie de bucătar, un grajd și grajduri pentru cai, o zonă de echitație, un iaz koi și o casă de oaspeți. Proprietatea vine, de asemenea, cu o grădină luxuriantă, care include mai mult de 100 de citrice și arbori de avocado.

Nu este clar de ce Sylvester și Jennifer vând proprietatea după atât de puțin timp, deși TMZ notează că cei doi locuiesc cu normă întreagă în reședința lor din Florida, așa că nu mai au nevoie de o proprietate atât de mare în L.A.

De asemenea, este posibil să își dorească un nou început. Cuplul de mult timp a trecut printr-o perioadă dificilă anul acesta, după ce și-au anunțat intenția de a divorța pe fondul speculațiilor privind obiceiurile de cheltuieli ale lui Sylvester.

citește și...